Ο Δίεση 101.3 σας ταξιδεύει στις ομορφιές της Ελλάδας...




Ο Δίεση 101,3 και ο Τουριστικός οδηγός Αργολίδας pocket-guide, που δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει και να προβάλλει όλα εκείνα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που καθιστούν την Αργολίδα έναν μοναδικό τουριστικό προορισμό σας προσφέρουν ένα τριήμερο στο Ναύπλιο.(www.pocket-guide.gr)

Ένας τυχερός ακροατής του Δίεση 101,3 θα κερδίσει για δύο άτομα 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Ναυσιμέδων στο Ναύπλιο.Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση και να μάθετε λεπτομέρειες ακούστε κάθε πρωί 7 με 11 στον Δίεση 101,3 τη Δήμητρα Τριανταφυλλίδου και τον Θεόφιλο Δουμάνη.

Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Παρασκευής 8 Ιουλίου.

" Στην παλιά πόλη του Ναυπλίου απέναντι από το πάρκο του Κολοκοτρώνη σας περιμένει το ανακαινισμένο νεοκλασικό αρχοντικό «Ναυσιμέδων».Η ζεστή φιλοξενία και η άριστη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την αίγλη του παρελθόντος σας υπόσχονται μια αξέχαστη διαμονή.Σημείο αναφοράς του ξενοδοχείου ο όμορφος, γεμάτος από χρώματα και αρώματα κήπος του για να απολαμβάνετε τον καφέ σας και το ποτό σας όλες τις ώρες της ημέρας."

*Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα έως και Πέμπτη(αναχώρηση Παρασκευή 12:00 πμ), για οποιονδήποτε μήνα.


Δεν υπάρχουν σημερινά γεγονότα σε εξέλιξη.