LISTEN LIVE
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ HELMOS MOUNTAIN FESTIVAL vol.2 21-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

 

Ο διαγωνισμός για το Φεστιβάλ του Χελμού, 21-24 Ιουνίου,  ολοκληρώθηκε.  
Τα ονόματα των νικητριών που κέρδισαν  τριήμερη διαμονή σε σκηνή, φαγητό, δραστηριότητες και πάσο για τις συναυλίες είναι: 

ΤΣΟΥΚΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ 
ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ ΝΙΚΗ  

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας!

 

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 στέλνει, του Αγίου Πνεύματος, δύο τυχερά ζευγάρια στο Helmos Mountain Festival vol.2! Αγαπήθηκε πέρυσι και συνεχίζει- και φέτος- την πορεία του γεμάτο μουσική, δραστηριότητες και δράσεις στους πρόποδες του Χελμού! 

Δύο τυχερά ζευγάρια θα ζήσουν από κοντά όλη την εμπειρία του Φεστιβάλ, θα μείνουν σε σκηνές στην πλαγιά του Χελμού, θα κάνουν δωρεάν δραστηριότητες, έχει εξασφαλιστεί η διατροφή και για τις τρεις ημέρες, ενώ θα παρακολουθήσουν και όλες τις συναυλίες, απολαμβάνοντας στη σκηνή τους: Θανάση Παπακωνσταντίνου, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Χαρούλη, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Villagers of Ioannina City, Ιουλία Καραπατάκη, Λόγος Τιμής, Novel 729, Μαρίνα Σπανού και πολλούς άλλους. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι νικητές μπορούν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου.

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, παρουσία δικηγόρου, στην πρωινή εκπομπή του Δίεση 101,3 (07:00-10:00) με τον Θεόφιλο Δουμάνη. 

Για συμμετοχή στο διαγωνισμό στέλνετε μήνυμα:

Γράφετε ΔΙΕΣΗ αφήνετε ένα κενό, το ονοματεπώνυμό σας, κενό, ΧΕΛΜΟΣ και το στέλνετε στο 54301.

***κόστος μηνύματος 0,34 ευρώ, με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας


 

HELMOS MOUNTAIN FESTIVAL vol.2

Το Helmos Mountain Festival ήρθε για να μείνει! 

Το φεστιβάλ που άλλαξε τον τρόπο διακοπών μας και αποτέλεσε, από την πρώτη χρονιά, τόπο συνάντησης κορυφαίων καλλιτεχνών και πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, προσφέρει- και φέτος- πολλούς λόγους που θα μας κάνουν να πάρουμε τα βουνά!

Αθλούμαστε, ψυχαγωγούμαστε και τραγουδάμε παρέα, στην πιο μαγική τοποθεσία, στις πλαγιές του μυθικού Χελμού! Μέρες και νύχτες σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, σ’ έναν τόπο σπάνιας ομορφιάς που ανήκει στο Εθνικό Πάρκο και παγκόσμιο Γεωπάρκο Unesco Χελμού - Βουραϊκού.

Κατασκηνώνουμε εκτός της δασικής περιοχής και εντός των εγκαταστάσεων του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων. Ανακυκλώνουμε και συμμετέχουμε σε δράσεις σωστής διαχείρισης των απορριμμάτων. 

Φέτος έχουν γίνει ειδικές ρυθμίσεις για τον χώρο στάθμευσης, την διέλευση και ροή των οχημάτων αλλά και τις μετακινήσεις με λεωφορεία πριν και κατά την διάρκεια των συναυλιών. 

Πολλές είναι- και φέτος- οι επιλογές για όσες και όσους θέλουν να αθληθούν. Από τους αγώνες ορεινού τρεξίματος στην κορυφή της Στύγας, μέχρι τις Πεζοπορίες, το Ποδήλατο Βουνού, το Flying Fox, το Bungee trampoline, την Τοξοβολία, τα Fun games, τα E-bike guided tours, τα Κανό & SUP στη λίμνη Τσιβλού, τα μαθήματα Yoga και τα Guided tours στα ύδατα της Στυγός.

Το Helmos Mountain Festival vol. 2 δεν είναι μόνο συναυλίες, δεν είναι μόνο δραστηριότητες στη φύση, δεν είναι μόνο ευκαιρία για άθληση και απόδραση από τις πόλεις και την καθημερινότητα. Είναι μία συνολική εμπειρία, μία ευκαιρία, να αλλάξουμε, να ευαισθητοποιηθούμε και να γίνουμε πιο ενεργοί και ευσυνείδητοι. Το Helmos Mountain Festival μπορεί να γίνει αφορμή και αρχή για μία ζωή πιο κοντά στη φύση και με αυξημένη περιβαλλοντική συνείδηση. Είναι το δικό μας φεστιβάλ! 

Πρόγραμμα Φεστιβάλ

21 Ιουνίου


ΟΡΕΣΤΗΣ ΝΤΑΝΤΟΣ
ΜΑΡΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ
ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

22 Ιουνίου


NOVEL 729
L'ENTOURLOUP
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
VILLAGERS OF IOANNINA CITY

23 Ιουνίου


ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ
ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ
ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Chalet


ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ (22/6/24)
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΡΗΓΑΣ (23/6/24)

24 Ιουνίου

ΓΙΩΡΓΟΣ & ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ + Guests
Στην πλατεία Καλαβρύτων


 

ΔΙΕΣΗ 101,3  

Τ'ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 σε στέλνει, για 11 ημ...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
10 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ | ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ