LISTEN LIVE
1
1
Σάββατο 10 Νοεμβρίου
Δίεση Live | Ελευθερία Αρβανιτάκη - Γιάννης Κότσιρας

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας, σε μία Βραδιά για τους ακροατές του Δίεση 101,3, στο πλαίσιο των εμφανίσεών τους, στην Ακτή Πειραιώς (Πειραιώς 178 και Λαμίας 2 ).Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 22:30.

 

 

«Δυνατά κάθε φορά» ή όταν η Ελευθερία Αρβανιτάκη συναντά ξανά τον Γιάννη Κότσιρα!

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας τον φετινό χειμώνα συναντώνται στην Ακτή Πειραιώς και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα φωτεινό, εξωστρεφές, συγκινητικό και δυναμικό ταυτόχρονα.

Μπλέκουν τα μεγάλα τους τραγούδια, θυμούνται σπουδαία λαϊκά που αγαπάνε, ενώνοντας τις φωνές και τους μουσικούς τους κόσμους σε ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο «Δυο ζωές», το οποίο κυκλοφορεί σε μουσική Γιώργου Καραδήμου και στίχους Λήδας Ρουμάνη.

«Δυνατά κάθε φορά» είναι ο τίτλος της παράστασης εμπνευσμένος από τις δικές τους μεγάλες επιτυχίες, ένας τίτλος- υπόσχεση. Μια παράσταση – πρόσκληση σε μια μουσική γιορτή που στόχο έχει να γίνουμε όλοι μία παρέα. Να τραγουδήσουμε μαζί με τους αγαπημένους μας ερμηνευτές, άμεσα και ζωντανά στο ζεστό χώρο της Ακτής Πειραιώς που διαμορφώνεται ειδικά αυτή τη χρονιά και για αυτήν την παράσταση από τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

Μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Γιάννη Κότσιρα θα βρίσκονται και δύο νέοι και ταλαντούχοι ερμηνευτές, η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Παναγιώτης Λάμπουρας.

 

Παίζουν οι μουσικοί:

Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης / τύμπανα Αλέξανδρος Λιβιτσάνος / πιάνο, πλήκτρα Βαγγέλης Μαχαίρας / μπουζούκι, τζουράς Δημήτρης Τσάκας / σαξόφωνο Παρασκευάς Κίτσος / μπάσο Γιάννης Κυριμκυρίδης / πιάνο, πλήκτρα Νίκος Μέρμηγκας / λαϊκά έγχορδα Κώστας Μιχαλός / κιθάρες

Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας, Γιάννης Πετρόλιας, Λάμπρος Μπούνας, Στρατής Καραδημητράκης

Φωτισμοί: Μαρία Βενετάκη

Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης - Αλέξανδρος Λιβιτσάνος

Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιάννης Κότσιρας, Λήδα Ρουμάνη

 

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

NOVEL 729 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ''ΒΙΩΜΑ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Polkar live στο Gagarin 205 Σάββ...

ΜΟΥΣΙΚΗ