LISTEN LIVE
4b1934d945c1a8494cf68409d8e12265
4b1934d945c1a8494cf68409d8e12265
Σάββατο 1η Δεκεμβρίου
Πρεμιέρα Δίεση | Κωστής Μαραβέγιας

Εκατόν πενήντα ακροατές του Δίεση 101,3 θα παρακολουθήσουν από κοντά τον Κωστή Μαραβέγια, στην πρεμιέρα των εμφανίσεών του, στο ANODOS Live Stage (Πειραιώς 183).Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου στις 22:30

 

Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι πια ταυτόσημος με τις δυναμικές του ζωντανές εμφανίσεις. Κάθε εμφάνισή του εμπεριέχει χορό, αυτοσχεδιασμό, νοσταλγία, χαρμολύπη και συγκίνηση καθιστώντας την μια μοναδική εμπειρία.

Για τις φετινές του εμφανίσεις στο ANODOS Live Stage, ετοιμάζει ένα πρόγραμμα, προσεγμένο και καλοδουλεμένο, αλλά και αρκετά διαφοροποιημένο. Εκτός από τα δικά του τραγούδια, τα αγαπημένα όλων μας από τη δισκογραφία του, αλλά και το γνωστό μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ και ερμηνεύει με ξεχωριστά, θα ακούσουμε και νέες διασκευές τραγουδιών παλαιότερων δεκαετιών που επέλεξε να μας θυμίσει και να τις φέρει στο σήμερα, καθώς και ένα ολοκαίνουργιο ακυκλοφόρητο τραγούδι.

Όλα αυτά ντύνοντας τη σκηνή, μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, με τα αγαπημένα του λουλούδια, φτιάχνοντας έναν κάθετο κήπο στον οποίο περιπλανιέται και ονειροπολεί.

Μαζί του οι εξαιρετικοί μουσικοί της μπάντας του:

Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο) Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα) Jim Staridas (τρομπόνι) Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα) Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο)

 

Επιμέλεια σκηνικού: Λίνα Πάτσιου Επιμέλεια ήχου: Σωτήρης Παπάκος, Ανδρέας Κουταλάς. Επιμέλεια φωτισμών: Φίλιππος Τρέπας


 

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα
Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Θέατρο Άλσος

Πάνος Μουζουράκης «Μεγαλώνω» Live

ΜΟΥΣΙΚΗ
Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024 Δημοτικό Θέατρο Λυκαβ...

O Νίκος Πορτοκάλογλου και οι «Γιατρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024 Δημοτικό Θέατρο Λυκαβ...

Rockwave Nights …Στην Κορυφή! PLACE...

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέννυ Μπαλτατζή - Σταύρος Σαλαμπασό...

ΜΟΥΣΙΚΗ