LISTEN LIVE
arvanitaki-tour
arvanitaki-tour
Παρασκευή 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ | ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ | ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 σε ταξιδεύει σε δύο από τους σταθμούς της ευρωπαϊκής περιοδείας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη!

 

Δύο τυχερά ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία, βλέποντας από κοντά την Ελευθερία Αρβανιτάκη σε δύο ευρωπαϊκές πόλεις της περιοδείας της: Αμβούργο και Άμστερνταμ.

 

Το πρώτο ζευγάρι θα ταξιδέψει αεροπορικώς για το Αμβούργο, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, και θα επιστρέψει στην Αθήνα την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου.

Το δεύτερο τυχερό ζευγάρι θα ταξιδέψει αεροπορικώς για το Άμστερνταμ, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, και θα επιστρέψει το Σάββατο 26 Ιανουαρίου.

Επίσης, τα δύο τυχερά ζευγάρια θα κερδίσουν διήμερη διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, με πρωινό, στο Αμβούργο και το Άμστερνταμ αντίστοιχα,  εισιτήρια για τη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, στο Αμβούργο (Laeiszhalle) και την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στο  Άμστερνταμ (Τhe Melkweg),  αλλά και  500 ευρώ για τα έξοδα. 

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 18/1,  στην πρωινή εκπομπή του Δίεση (08:00-10:00), από τον Θεόφιλο Δουμάνη και τη Δήμητρα Τριανταφυλλίδου.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, και να ζήσετε από κοντά αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία, στέλνετε μήνυμα:

Γράφετε ΔΙΕΣΗ αφήνετε ένα κενό, το ονοματεπώνυμό σας,  ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ και το στέλνετε στο 54301.

Κόστος μηνύματος 0,31 ευρώ.

 

“Dynata on Tour” 

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη «δυνατά» ξανά στην Ευρώπη αυτό τον Ιανουάριο!

 

Αυτό τον Ιανουάριο,  και μετά από μια σειρά εξαιρετικά επιτυχημένων εμφανίσεων της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στην Ακτής Πειραιώς, μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα, περιοδεύει στην Ευρώπη για συναυλίες με την εξαιρετική ομάδα μουσικών που είναι σταθερά μαζί της εδώ και χρόνια.

Ο τίτλος της περιοδείας είναι «Dynata Tour 2», καθώς το συγκεκριμένο τραγούδι σε μουσική Ara Dinkjian και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου δεν είναι μόνο ελληνική διαχρονική επιτυχία, αλλά και ένα διεθνώς αναγνωρισμένο τραγούδι και σύνθημα που χαρίζει πάντα ένα πανηγυρικό, δυνατό φινάλε σε όλες τις ζωντανές εμφανίσεις της μοναδικής Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

 Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ταξιδεύει την μουσική της και την μουσική της χώρας εκτός των συνόρων, σταθερά από το 1998 που πρωτοεμφανίστηκε στην διοργάνωση WOMAD του Peter Gabriel στο Redding της Μεγάλης Βρετανίας. Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε παγκόσμιας εμβέλειας μουσικά φεστιβάλ ανά την υφήλιο, έχει συνεργαστεί είτε δισκογραφικά, είτε σε επίπεδο συναυλιακό με σπουδαίες προσωπικότητες της μουσικής διεθνώς, από την Cesaria Evora και την Dulce Pontes ως τον Philip Glass, έχει εκδώσει προσωπικά άλμπουμ μέσω του ιστορικού jazz label Verve που έχει στον κατάλογό του ηχογραφήσεις προσωπικοτήτων όπως η Ella Fitzgerald και ο Dizzie Gillespie, έχει δώσει προσωπικές συναυλίες σε ιστορικά θέατρα και συναυλιακούς χώρους σε όλο τον κόσμο, όπως το Carnegie Hall στη Νέα Υόρκη, το Sidney Opera House, το Royal Festival Hall στο Λονδίνο, το Bellas Artes στην Πόλη του Μεξικό και δικαίως συγκαταλέγεται σε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της world music σκηνής παγκοσμίως.

 

Mαζί της στις 6 συναυλίες στην Ευρώπη θα είναι οι μουσικοί:

Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα κι ενορχηστρώσεις)                           

Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο)                                                                                      

Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο)                                                                                   

Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο και κιθάρα)                                                                          

Νίκος Μέρμηγκας (λαϊκά έγχορδα).

 

Αναλυτικά οι σταθμοί της περιοδείας:

 

19.01 Μόναχο, Prinzregententheater
21.01 Βρυξέλλες, La Madeleine
23.01 Αμβούργο, Laeiszhalle
25.01 Άμστερνταμ, Τhe Melkweg
26.01 Mάιντς, Frankfurter Hof
28.01 Oυψάλα, Konsert and Kongress

 

ΔΙΕΣΗ 101,3  

Τ'ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

 

 

 

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

«Διαγωνισμός Ευρωπαϊκή Περιοδεία- Ελευθερία Αρβανιτάκη»

 

1.       Ο ΔΙΕΣΗ 101.3 (στο εξής: Διοργανώτρια Εταιρία) διοργανώνει Διαγωνισμό με τίτλο «Διαγωνισμός Ευρωπαϊκή Περιοδεία - Ελευθερία Αρβανιτάκη» στο ραδιοφωνικό σταθμό.

2.       Στο Διαγωνισμό παίρνουν αυτόματα μέρος όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή, στέλνοντας γραπτό μήνυμα στο Δίεση 101,3, με κόστος 0,31 ευρώ. Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος και έχουν την Ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα οποιουδήποτε άλλου κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Εάν οι νικητές είναι κάτω των δέκα οκτώ (18) ετών, θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται στο ταξίδι από το γονέα τους ή άτομο, το οποίο έχει την επιμέλειά τους. Οι νικητές και ο συνοδός τους προκειμένου να αποδεχτούν το Έπαθλο, θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους νόμιμο και εν ισχύ διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου, με την οποία μπορούν να ταξιδέψουν εκτός ελληνικής επικράτειας. Στην περίπτωση που ο πρώτος νικητής δεν μπορέσει να ταξιδέψει στις ημερομηνίες που ορίζονται, θα επιλεγεί άλλος νικητής από τους επιλαχόντες, που θα αναδειχθούν κατά σειρά προτεραιότητας από την κλήρωση.

3. Οι όροι του Διαγωνισμού ευρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του ΔΙΕΣΗ 101,3, καθώς και στις σελίδες που τηρεί η εταιρεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media), όπου και θα παραμείνουν αναρτημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του.

4.     Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 11/01/2019 έως 18/01/2019, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Δίεση 101,3. Εξαιρούνται από τις συμμετοχές οι υπάλληλοι της Ραδιοφωνικής Επικοινωνίας Α.Ε (Δίεση 101.3) καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) και δεύτερου (Β΄) βαθμού.  Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενημερώσουν το Διοργανωτή, για οτιδήποτε δύναται να επηρεάσει τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό.

5.    Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εκ μέρους των ενδιαφερόμενων, εφόσον κάθε ενδιαφερόμενος πληροί τις προϋποθέσεις των όρων 2 και 3 και αφού ολοκληρώσει τον τρόπο συμμετοχής που έχει επιλέξει ο Δίεση 101,3, θα λαμβάνει αυτόματα μέρος στο Διαγωνισμό και θα παίρνει μέρος στην κλήρωση που θα διενεργηθεί για την ανάδειξη των νικητών. 

 6.   Θα κληρωθούν συνολικά δύο (2) βασικοί νικητές, για τις δύο  (2) διαφορετικές ευρωπαϊκές πόλεις και ένας (1) αναπληρωματικός, για κάθε πόλη,  στην περίπτωση που κάποιος από τους βασικούς νικητές αρνηθεί ή δεν απαντήσει σε σχετική ειδοποίηση, εντός της προθεσμίας που έχει ορισθεί.  Οι  βασικοί νικητές  ή ένας εκ των αναπληρωματικών αυτών θα κερδίσουν το Έπαθλο, που αποτελείται από ένα ταξίδι για το Αμβούργο και ένα ταξίδι για το Άμστερνταμ  για δύο (2) άτομα και στα οποία περιλαμβάνονται : α) τα αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής από Αθήνα προς την αντίστοιχη ευρωπαϊκή πόλη,  β) διανυκτέρευση δύο (2) ημερών σε ξενοδοχείο  με πρωινό, σε δίκλινο δωμάτιο, γ)  Εισιτήρια για τη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή πόλη και στ) 500,00 ευρώ μετρητά για την κάλυψη των εξόδων του ταξιδιού. Όποια κόστη προκύψουν επιπλέον του πακέτου Επάθλου (π.χ. γεύματα, τηλεφωνικές κλήσεις, room service), επιβαρύνουν τους νικητές και τους συνοδούς τους.  Τα αεροπορικά εισιτήρια για τον κάθε νικητή και το συνοδό του ισχύουν για την ίδια πτήση και τις ίδιες ημερομηνίες και δεν θα μπορούν να είναι σε διαφορετικές. Επίσης, ο κάθε νικητής και ο συνοδός του θα αναχωρήσουν από το ίδιο αεροδρόμιο και θα επιστρέψουν στο ίδιο αεροδρόμιο. Ο συνοδός του νικητή του Επάθλου δεν είναι δυνατό να επιλεγεί μέσω πρόσθετου Διαγωνισμού, άλλης προωθητικής ενέργειας ή εμπορικής εκδήλωσης και το Έπαθλο εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα, δεν επιστρέφεται, δεν μεταβιβάζεται, δεν αντικαθίσταται και δεν εξαργυρώνεται. Το Έπαθλο δεν αντιστοιχεί σε δικαίωμα κράτησης ταξιδιωτικού πακέτου για συγκεκριμένη διαδρομή σε συγκεκριμένη ημέρα.

7.   Ο κάθε ένας από τους δύο (2)  τυχερούς  μαζί με τους δύο (2) αναπληρωματικούς, θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Δίεση 101,3  (Βιλτανιώτη 36, Κάτω Κηφισιά)  στις 18 Ιανουαρίου 2019, για Αμβούργο και Άμστερνταμ. Οι νικητές θα ανακοινωθούν από τον «αέρα» του Δίεση 101.3.

8.   Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω του κινητού τηλεφώνου που έχουν δηλώσει εντός δύο (2) ωρών από την κλήρωση, προκειμένου να τους δοθούν αναλυτικά κατευθύνσεις και οδηγίες. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο Δίεση 101,3 για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των νικητών των Επάθλων και δη όταν οφείλεται σε μη απάντηση κλήσης ή μηνύματος που θα τους αποσταλεί.

9.   Ο χρόνος και τρόπος παραλαβής των εισιτηρίων και λοιπών εγγράφων σχετικά με τα Έπαθλα θα γνωστοποιείται στους Νικητές εγκαίρως από το Δίεση 101,3, τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού, από τον οποίο οι εγκύρως συμμετέχοντες δήλωσαν Συμμετοχή.

10.   Επιπλέον, σε περίπτωση κατά την οποία οι βασικοί νικητές δεν έχουν αποδεχθεί για οποιοδήποτε λόγο το Έπαθλο που κέρδισαν, θα κληθούν προς αποδοχή του αντίστοιχου Επάθλου οι αναπληρωματικοί νικητές κατά απόλυτη προτεραιότητα και σύμφωνα με τη σειρά που θα έχουν αναδειχθεί από την κλήρωση. Μετά τις ημέρες και ώρες των κληρώσεων, όπως έχουν οριστεί από το Δίεση 101,3 και μετά την άκαρπη επικοινωνία με τους νικητές, το δικαίωμα αποδοχής του βασικού νικητή αυτόματα χάνεται και ουδεμία αξίωση δύναται να προβληθεί έναντι της Διοργανώτριας εταιρείας.

11.   Για τη χρήση του Επάθλου είναι απαραίτητη η κατοχή νόμιμου και σε ισχύ διαβατηρίου ή ταυτότητας με την οποία μπορούν να ταξιδέψουν εκτός ελληνικής επικράτειας (νέου τύπου), τόσο από τους νικητές όσο και από τους συνοδούς  τους, καθώς και η υπογραφή κάθε σχετικής δήλωσης αποδοχής που εύλογα θα τους ζητηθεί ως προϋπόθεση και προαπαιτούμενο παράδοσης του Επάθλου. Τα Έπαθλα δεν εξαργυρώνονται.

12.   Τα Έπαθλα είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλη υπηρεσία ή προϊόντα, δεν εκχωρούνται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε αντικαθίστανται ή εξαργυρώνονται. Μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού και την ειδοποίηση των Νικητών, η Διοργανώτρια εταιρεία απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη ιδίως για  ακύρωση ή /και ματαίωση των εκδηλώσεων για οποιονδήποτε λόγο και αιτία.

13.   Ο Δίεση 101,3 δεν φέρει ευθύνη για τυχόν εκτυπωτικά λάθη.  Επίσης, η Διοργανώτρια εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη, εάν για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστούν ανωτέρα βία (ενδεικτικά δε λόγω φυσικών καταστροφών, απεργίας, πολέμου, τρομοκρατικών ενεργειών ή απειλών για τρομοκρατική ενέργεια, ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμυρών ή άλλων φυσικών καταστροφών, απεργιών ή κοινωνικών διαταραχών κλπ.), δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το παρόν και απαλλάσσεται των υποχρεώσεών της.

14.   Η Διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, να ακυρώσει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί (βάσει ενδείξεων) από τη Διοργανώτρια εταιρεία παράνομη ή καταχρηστική ή αντισυμβατική (μη φέρουσα αυτή, ήτοι η Διοργανώτρια εταιρεία, το βάρος της αποδείξεως), τότε η Διοργανώτρια εταιρεία έχει το δικαίωμα, να τον αποκλείσει τελείως από το Διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσει το Έπαθλο.

15.   Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στη Διοργανώτρια εταιρεία για την προβολή του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω ραδιοφώνου, καθώς και μέσω  ηλεκτρονικού τύπου ή και του INTERNET. Έτσι, η Διοργανώτρια εταιρεία επιφυλάσσει για τον εαυτό της, το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση για διαφημιστικούς σκοπούς, καθώς και να προβεί σε χρήση του ονόματος και της εικόνας των συμμετεχόντων, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί τους και χωρίς οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση από μέρους τους, η δε συμμετοχή καθενός στον παρόντα Διαγωνισμό, έχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση.

Η εταιρεία ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Α.Ε. (ΔΙΕΣΗ FM), Βιλτανιώτη 36, Κ. Κηφισιά, τηλέφωνο : 211 1892300 Ε-mail: [email protected] ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων, με τη συγκατάθεσή σας, επεξεργάζεται το τηλέφωνο, το ονοματεπώνυμο και ενδεχομένως τη διεύθυνσή σας με σκοπό τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό και σε περίπτωση που αναδειχθείτε νικητής, την παράδοση των Δώρων ή την προσφορά των δωρεάν υπηρεσιών στο νικητή.

Τα δεδομένα αποθηκεύονται για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους από τη λήξη του Διαγωνισμού ή μέχρι να παραδοθούν τα δώρα και οι παροχές και νομική βάση της επεξεργασίας είναι η συγκατάθεσή σας και η σύμβαση, με την αποδοχή από μέρους σας των όρων του διαγωνισμού (άρθρο 6 παρ. 1 εδ. α και β ΓΚΠΔ).

Τα Δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με την ευρωπαϊκή (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων 2016/679) και την εθνική νομοθεσία, τις διαδικασίες και τις πρακτικές που σχετίζονται με τους προαναφερθέντες σκοπούς και είναι προσβάσιμα από το προσωπικό των Υπεύθυνων Επεξεργασίας και τα τρίτα πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, εμπλέκονται στη διοργάνωση του Διαγωνισμού, την ανάδειξη των νικητών και στην απονομή/ παράδοση των Δώρων, υπό την εποπτεία μας και με τις ίδιες εξασφαλίσεις. Τα δεδομένα σας δεν θα αποκαλυφθούν ή πωληθούν σε τρίτα πρόσωπα για άλλους μη σχετικούς σκοπούς.

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τα άρθρα 15-22 του Κανονισμού GDPR, όπως για παράδειγμα, να ζητήσετε επιβεβαίωση για την ύπαρξη ή μη προσωπικών δεδομένων, που σχετίζονται με εσάς ή επικαιροποιημένο κατάλογο των προσώπων που επεξεργάζονται τα δεδομένα σας, επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο επεξεργασίας στα παραπάνω τηλέφωνα και Ε-mail ή να υποβάλλετε καταγγελίες στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 647560 και www.dpa.gr .

16. Οι όροι του Διαγωνισμού δύναται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από τη «ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Α.Ε.». Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού (ενότητα όροι διαγωνισμών).

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται αυτομάτως την αποδοχή και προσχώρηση στο σύνολο των όρων του διαγωνισμού. Στην περίπτωση που η ομαλή διεξαγωγή του Διαγωνισμού διαταραχθεί από οποιονδήποτε παράγοντα (π.χ. τεχνικό πρόβλημα, ιός, απάτη) ο ΔΙΕΣΗ FM διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη κρίση του, να αναστείλει, ακυρώσει ή συνεχίσει το διαγωνισμό.

17.   Αρμόδια για κάθε τυχόν ζήτημα που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον παρόντα Διαγωνισμό, ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών.

 

Αθήνα, 11.01.2019

Η εταιρεία «Ραδιοφωνική Επικοινωνία Α.Ε» (ΔΙΕΣΗ 101.3)  

 

 

 

 

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΣΗ 101,...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Μαζί του Βίκυ Καρατζόγλου, Βύρων Τσουράπης & ...

Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ | ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Μαζί του Βίκυ Καρατζόγλου, Βύρων Τσουράπης & ...

ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον Δίεση 10...

ΜΟΥΣΙΚΗ