LISTEN LIVE
58
58
Παρασκευή 19 Απριλίου
ΓΙΑΝ ΒΑΝ & ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ : “Κακό Ποίημα”

“Κακό Ποίημα” είναι η νέα ανεξάρτητη κυκλοφορία του ΓΙΑΝ ΒΑΝ, καρπός της συνεργασίας του με τον Παύλο Παυλίδη, τον Ευθύμη Φιλίππου και τον Χρήστο Λαϊνά.

 

Θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά στο Gagarin 205 live music space, την Παρασκευή 19 Απριλίου, σε ένα live όπου μαζί με τα νέα τραγούδια θα παρουσιάσουν αρκετό από το παλαιότερο υλικό του ΓΙΑΝ ΒΑΝ αλλά και κάποια αγαπημένα τραγούδια του Παύλου Παυλίδη.

 

Το “Κακό ποίημα” έχει ήδη κάνει αίσθηση από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, κυρίως μέσα από τα τραγούδια “”Κλωστή” και “Να να να”, που ξεχώρισαν στους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

 


Line up: 
Παύλος Παυλίδης: φωνή
Φώτης Σιώτας: φωνή και βιολί
Βαγγέλης Στεφανόπουλος: πιάνο, synths
Παρασκευάς Κίτσος: μπάσο, φωνή
Jan Van de Engel: τύμπανα
Brian Coon: ηχοληψία
Μαρία Βενετάκη: φωτισμοί 
 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

 

Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ (τα πρώτα 100 εισιτηρια περιλαμβάνουν κωδικό για δωρεάν download του άλμπουμ / με κάθε εισιτήριο προαιρετική αγορά του ψηφιακού αλμπουμ με 2€)


Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11 876, Reload, Seven Spots, Ευριπίδης, Viva Kiosks

 

Gagarin 205 live music space - Λεωφόρος Λιοσίων 205, Αθήνα.

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Στάθης Δρογώσης στον «Ορφέα», στη...

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ | Σταυρός του Νό...

ΜΟΥΣΙΚΗ