LISTEN LIVE
ara93625
ara93625
27 & 28 Σεπτεμβρίου 2019
Ara Malikian | Θέατρο Παλλάς

 

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο ροκ σταρ του βιολιού Ara Malikian με την ορχήστρα του, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Θέατρο Παλλάς, στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου 2019.

Ο Ara Malikian έρχεται στο Θέατρο Παλλάς, στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου, για να κατακτήσει και το ελληνικό κοινό με το απαράμιλλο ταπεραμέντο του. Η παγκόσμια περιοδεία του χαρισματικού βιολονίστα με τίτλο ROYAL GARAGE WORLD TOUR, ξεκίνησε με αφορμή το νέο του album και “ταξιδεύει” σε πάνω από 50 χώρες, με τουλάχιστον 220 sold-out παραστάσεις σε εμβληματικές μουσικές σκηνές, όπως το Royal Albert Hall του Λονδίνου, το Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, το Tempodrom στο Βερολίνο, την Volkswagen Arena στην Κωνσταντινούπολη, το National Auditorium στο Μεξικό και το L’Olympia στο Παρίσι.

Η ουσία της μουσικής του είναι σφυρηλατημένη από τα ταξίδια του στον κόσμο. Γεννημένος το 1968 στο Λίβανο, αρμενικής καταγωγής, έδωσε το πρώτο του κονσέρτο στην ηλικία των 12 ετών, επιλέχτηκε να σπουδάσει μουσική στη Γερμανία και αργότερα στο Λονδίνο, ενώ εδώ και πολλά χρόνια ζει στην Ισπανία.

Με την ακαταμάχητη προσωπικότητα και την μεταδοτική του ενέργεια, ο Ara Malikian έχει ηχογραφήσει πάνω από 40 albums και έχει κερδίσει πολυάριθμα διεθνή βραβεία. Έχει σήμερα καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον περιζήτητους μουσικούς και έχει μοιραστεί τη σκηνή με πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες και ορχήστρες, συμπεριλαμβανομένων του Sting, της Λιβανέζας τραγουδίστριας Fairuz, της London Chamber Orchestra και της Tokyo Symphony Orchestra.

Σε αυτή την περιοδεία ο Άρα κάνει ένα ταξίδι μέσα από πολλά διαφορετικά μουσικά στυλ. Γνωστός για το εκλεκτικό ρεπερτόριό του, ο Ara Malikian με την εκρηκτική ορχήστρα του παρουσιάζει ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις έργων, από τον Bowie στον Bach και από τη "Μισιρλού" στους Led Zeppelin και στον Paganini.

Ο Ara Malikian, μαζί με την μπάντα του, που αποτελείται από 7 σπουδαίους μουσικούς, μοιράζεται με το κοινό τη μουσική του κουλτούρα, που κέρδισε “από τα βάθη των γκαράζ όλου του κόσμου”, με το νέο του album “Royal Garage”.

 

"Η σχέση μου με τα γκαράζ ξεκίνησε το 1976, όταν ξέσπασε ο πόλεμος στο Λίβανο. Εκείνη την εποχή, τα περισσότερα συγκροτήματα σε όλο τον κόσμο έκαναν πρόβες σε γκαράζ. Στα γκαράζ με τους ήχους τους, δημιούργησαν ένα εναλλακτικό στυλ που άλλαξε την ιστορία της μουσικής, και δεν ήθελα εγώ να μη συμμετέχω σε μια τέτοια εξέλιξη.  Ήμουν 10 χρονών όταν ο πατέρας μου, μου έλεγε για να με παροτρύνει: “Πάμε γιε μου να κατέβουμε στο γκαράζ. Θα φτιάξουμε μια μπάντα, όπως αυτή των ...Rollings”. Η μπάντα μου δεν είχε τόση φάση, όσο αυτή των Rolling Stones. Εγώ δεν συναναστρεφόμουν τον Keith Richards ή τον Mick Jagger και ΔΕΝ μιλούσαμε για ροκ και avant-garde μουσική... Εμένα με περίμενε ο θείος μου ο Nono, με μια μισοχαλασμένη τρομπέτα, ο γείτονάς μου με ένα μπουκάλι λικέρ από γλυκάνισο και η γιαγιά μου με ένα μαντολίνο. Μετά ήρθαν και τα άλλα γκαράζ… Τα γερμανικά, τα αγγλικά, του Παρισιού, τα ισπανικά… Φαίνεται πως είμαι προορισμένος γι’ αυτά. Μου συμβαίνουν συναρπαστικά πράγματα στα γκαράζ».

Ara Malikian

 

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


 

Ο ροκ σταρ του βιολιού Ara Malikian με την ορχήστρα του, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Θέατρο Παλλάς,
στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου 2019.

 

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

από 20€ έως 60€

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

211 800 51 41*

*Η εταιρεία παραγωγής συνιστά στους αγοραστές εισιτηρίων, να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους είτε μέσω τηλεφωνικού κέντρου, είτε μέσω του επίσημου δικτύου της viva.gr

 

 

 

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Polkar live στο Gagarin 205 Σάββ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Έναρξη: Παρασκευή 22 Μαρτίου για λίγες παραστ...

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ | Σταυρός του Νό...

ΜΟΥΣΙΚΗ