LISTEN LIVE
fsdfds
fsdfds
ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ | ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ- ΜΠΛΕ- ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ- ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΔΙΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...


 

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, παρέα με τους Μπλε, τον Στάθη Δρογώση και τα Κίτρινα Ποδήλατα, σε μία Βραδιά για τους ακροατές του Δίεση 101,3, στην έναρξη των εμφανίσεών τους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Λεωφόρο Συγγρού 143 ). Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 22:30.

 

 

Ένα Jukebox πολύχρωμο, γεμάτο με τραγούδια από διαφορετικές εποχές και γλώσσες, ξεκινά να παίζει, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Γεμάτο με «τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν», όπως λέει και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο οποίος υπογράφει αυτή τη νέα μουσική παράσταση, που θα παρουσιάζει με τους Μπλε, τον Στάθη Δρογώση, τα Κίτρινα Ποδήλατα, την Αγάπη Διαγγελάκη και τον Βύρωνα Τσουράπη.

Πρόκειται για μία μουσική γιορτή, με πρωταγωνιστές τα τραγούδια που τους διαμόρφωσαν, χωρίς φόβο, αλλά με πάθος!

Η ιδέα για την παράσταση αυτή γεννήθηκε μέσα από τις ατελείωτες συζητήσεις που έκανε ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής τους περιοδείας.

Ονειρεύονταν ένα αφιέρωμα στα πρώτα τραγούδια που άκουσαν, στα παιδικά και εφηβικά τους χρόνια, στα πρώτα δισκάκια που αγόρασαν, στην πρώτη- και πιο αγνή και ενθουσιώδη- επαφή τους με τη μουσική.

Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο θα παρουσιάζεται μία παράσταση διαδραστική, αφιερωμένη στη μνήμη και το έργο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, όπου εκτός από τα πιο γνωστά τραγούδια, από τις προσωπικές τους δισκογραφίες, θα επιλέγουν, από το μαγικό Jukebox, τραγούδια-ύμνους από περασμένες λαμπερές δεκαετίες.

Θα υπάρξουν μονομαχίες μεταξύ «αιωνίων αντιπάλων» όπως Beatles- Stones, Τσιτσάνης- Βαμβακάρης, Θεοδωράκης- Χατζιδάκις, αλλά και μεταξύ ροκάδων και καρεκλάδων και άλλων συμπαθών ομάδων, στις οποίες κριτές θα είναι το κοινό.


 

Παίζουν οι μουσικοί:

Πάνος Παπάζογλου: κιθάρα Αγάπη Διαγγελάκη: φωνή, κρουστά, γιουκαλίλι Βύρων Τσουράπης: μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή Ηλίας Λαμπρόπουλος: βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, γκάιντα, μπουζούκι, φωνή Δημήτρης Καλονάρος: τύμπανα, κρουστά, φωνή Γιώργος Καραγιαννίδης, Άκης Πασχαλάκης: ηχοληψία

Οργάνωση Παραγωγής: 360° Entertainment


 

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

RELEASE ATHENS 2024 | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

NOVEL 729 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ''ΒΙΩΜΑ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ