LISTEN LIVE
thumbnail-entith-gazarte
thumbnail-entith-gazarte
Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Δεκεμβρίου
EDITH PIAF "THE SHOW" With Jil Aigrot

Η «φωνή» της Edith Piaf, Jil Aigrot, επιστρέφει στην Αθήνα μόνο για δύο παραστάσεις, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στην κεντρική σκηνή του Gazarte! Δύο βραδιές αφιερωμένες στα ερωτικά τραγούδια της πιο σημαντικής φωνής του γαλλικού τραγουδιού, της Edith Piaf, που θα μας εντάξουν με τον πιο ξεχωριστό τρόπο στο μαγικό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η έντονη ζωή της κορυφαίας Γαλλίδας ερμηνεύτριας ζωντανεύει μπροστά στα μάτια των θεατών με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα. Ένα συγκλονιστικό ταξίδι στους δρόμους του Παρισιού που πέρασε την εφηβική ηλικία της τραγουδώντας ως Edith Gassion, μέχρι το απόγειο της καριέρας της. Κομβικό σημείο αποτέλεσε η τυχαία συνάντησή της με τον διευθυντή του διάσημου καμπαρέ “Le Gerny", Louis Leplée, ο οποίος μόλις την άκουσε υπέγραψε συμβόλαιο μαζί της και της χάρισε το ψευδώνυμο που θα την ακολουθούσε για πάντα: Môme Piaf (Μικρό Σπουργίτι).

Η Jil Aigrot, η "φωνή" της Edith Piaf, αναλαμβάνει να μας θυμίσει τραγούδια που έχουν παραμείνει ανεξίτηλα στο χρόνο όπως το «La vie en rose», «Non, je ne regrette rien», «L’hymne à l’amour», «La Foule». Η φωνή της παραμένει αξέχαστη στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία

La Vie En Rose/La Môme, μετά την οποία η ίδια γνώρισε τη διεθνή καταξίωση και αναγνώριση. Κάθε παράστασή της αποτελεί μια συναυλιακή αλλά και συναισθηματική εμπειρία, με το κοινό να αιχμαλωτίζεται από το αξιοσημείωτο ταλέντο της, τη δύναμη της φωνής της και την ακρίβεια της ερμηνείας της.

Με το EDITH PIAF “THE SHOW”, η Jil Aigrot επιστρέφει μετά το τριήμερο sold out του 2014 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και αποτίει φόρο τιμής στην Piaf, στο “σπουργιτάκι” που εξελίχθηκε σε γαλλικό θρύλο και έμελλε να χαραχθεί στις μνήμες όλων μας. Δύο παραστάσεις εξαιρετικά αφιερωμένες στον έρωτα, που υπό το φως των χριστουγεννιάτικων κεριών θα αγκαλιάσουν, με τρόπο ξεχωριστό, τα βάθη της ψυχής καθενός από εμάς.

 

 

- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -

EDITH PIAF "THE SHOW"

WITH JIL AIGROT

 

Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Δεκεμβρίου

Gazarte Main Stage

 

Τιμές Εισιτηρίων:
Προπώληση: Α' Ζώνη 45€ // Β' Ζώνη 35€ // Γ' Ζώνη 25€ // Βar 15€
Ταμείο: Α' Ζώνη 47€ // Β' Ζώνη 37€ // Γ' Ζώνη 27€ // Βar 17€


**Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

 

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου
Οι πόρτες ανοίγουν: 21.00
Ώρα έναρξης: 22.00

 

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου
Οι πόρτες ανοίγουν: 19.30
Ώρα έναρξης: 20.30


Προπώληση εισιτηρίων:
Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr  και τηλεφωνικά στο 11876
 

Facebook Event

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Polkar live στο Gagarin 205 Σάββ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Έναρξη: Παρασκευή 22 Μαρτίου για λίγες παραστ...

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ | Σταυρός του Νό...

ΜΟΥΣΙΚΗ