LISTEN LIVE
1a2a2afb5fee339c8046a612f31474ac
1a2a2afb5fee339c8046a612f31474ac
Σάββατο 11 Ιανουαρίου
ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ | ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΔΙΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

 


 

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου σε μία βραδιά για τους ακροατές του Δίεση 101,3 στη μουσική σκηνή Πειραιώς 131. Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 22:00.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, επιστρέφει στις μουσικές σκηνές της Αθήνας παρουσιάζοντας, στο Πειραιώς 131, το πρόγραμμα «Άλμπουμ».

«Άλμπουμ»… Όπως οι φωτογραφίες που, από ένα προσωπικό κλικ της στιγμής, γίνονται άλμπουμ από διακοπές, ταξίδια, γλέντια και γιορτές, Κυριακές της οικογένειας, στιγμές στα σπίτια των φίλων, στιγμές που μοιράζεσαι, όπως και τα τραγούδια.

Ένα πρόγραμμα σαν «Άλμπουμ», φωτογραφικό και μουσικό. Που έχει μέσα του στιγμές και ιστορίες ζωής και ταυτόχρονα περνάει απ’ όλη τη δισκογραφία της Ελένης Τσαλιγοπούλου, από το ξεκίνημά της μέχρι και σήμερα.

Φτιαγμένο από τις καλύτερες στιγμές της, με τα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από το προσωπικό της ρεπερτόριο, με την παράδοση και το λαϊκό τραγούδι, με την Ανατολή και τη Δύση, με τη χαρά, το γλέντι και τη συγκίνηση.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ξανασυναντιέται με τους φίλους της, τραγουδά για εκείνους, όπως μόνο εκείνη ξέρει, για τον καθένα ξεχωριστά, αλλά ταυτόχρονα και για όλους μαζί.

Φέτος, στις εμφανίσεις της στο Πειραιώς 131, μας συστήνει το νέο τραγουδοποιό, Γιάννη Παπαγεωργίου, ο οποίος πριν από έναν χρόνο κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο «Από τη σιωπή στη σιωπή».

Και βέβαια, μαζί της και οι σταθεροί συνεργάτες της τα τελευταία χρόνια, οι Bogaz Musique που, μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, αποτελούν μία δημιουργική μουσική ομάδα, που εξελίσσεται, πειραματίζεται, ενώνει το καινούριο με το παλιό και διαμορφώνει ένα σύγχρονο, ελκυστικό ηχητικό τοπίο.


 

«ΑΛΜΠΟΥΜ» | ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ BOGAZ MUSIQUE


 

BOGAZ MUSIQUE:

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες Άκης Κατσουπάκης - πιάνο, synth Απόστολος Τσαρδάκας - κανονάκι, μπαγλαμάς Τζώρτζης Μαυροειδής - τρομπέτα, μπάσο Αλέκος Σπανίδης - τύμπανα


 

Τάκης Σπυρόπουλος – ηχοληψία Νεκταρία Εμμανουηλίδου – φωτισμοί Τάσος Βρεττός – φωτογραφίες Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς Concept – Επιμέλεια προγράμματος - Video : Χρήστος Παπαμιχάλης


 

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Polkar live στο Gagarin 205 Σάββ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Έναρξη: Παρασκευή 22 Μαρτίου για λίγες παραστ...

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ | Σταυρός του Νό...

ΜΟΥΣΙΚΗ