LISTEN LIVE
da9031331b3e8e3aa295ac991a3a298f
da9031331b3e8e3aa295ac991a3a298f
Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου
ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ | ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ

ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΔΙΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

 

 

 

Η Μαρίζα Ρίζου, σε μία Βραδιά για τους ακροατές του Δίεση 101,3, στην πρεμιέρα των εμφανίσεών της, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου (Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος). Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 22:30.

 

Η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου…Με την ξεχωριστή και δυναμική παρουσία της, μας καλεί να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να ταξιδέψουμε- μουσικά- μαζί της.

Αεικίνητη, θεατρική και ταυτόχρονα συναισθηματική, θα μας παρουσιάσει όλα όσα έχουμε αγαπήσει με τη φωνή της, ξεχωριστές διασκευές, αλλά και νέες μουσικές ιστορίες, από το δίσκο της που μόλις κυκλοφόρησε, με τίτλο «Πόσο βλάκας». Κάποια από τα τραγούδια αυτά έγραψε εξ ολοκλήρου η Μαρίζα Ρίζου, ενώ, και σε αυτή τη δουλειά, συνεργάζεται με δημιουργούς που αγαπά και εκτιμά, όπως τον Κωστή Μαραβέγια, τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο.

Όπως περιγράφει η ίδια η Μαρίζα Ρίζου τις νέες εμφανίσεις της: «Έχω την τιμή να παίζω παρέα με 4 παιχταράδες, με τους οποίους νιώθω ότι είμαστε έφηβοι στο γκαράζ του σπιτιού μας και κάνουμε το κέφι μας και αυτή η αίσθηση είναι πολύτιμη και απογειωτική. Θα ακούσετε κιθάρες, πιάνο, hammond, τζουράδες, νταούλια και διάφορα άλλα στο Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια, στο Έλα ψυχούλα μου, στο Καίγομαι και στο Ζητάτε να σας πω, αλλά βέβαια και στο Πετάω, στο Πάμε μια βόλτα, στο Είναι μικρή η ζωή όπως και στα ολοκαίνουρια Κάποιος να με σύρει και Πόσο Βλάκας»…

 

 

Μαζί της:

Πιάνο- Hammond -Roads - Επιμέλεια ενορχηστρώσεων: Μάρκος Χαϊδεμένος Τύμπανα: Παναγιώτης Κωστόπουλος Κοντραμπάσο -Synth Bass -Μελόντικα –Ρεκ: Γιώργος Μουχτάρης Κιθάρες- Τζουρά – Φωνή: Άγγελος Αϊβάζης

Υπεύθυνος ήχου: Αγαπητός Καταξάκης Φωτισμοί: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου


 

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

NOVEL 729 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ''ΒΙΩΜΑ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Polkar live στο Gagarin 205 Σάββ...

ΜΟΥΣΙΚΗ