LISTEN LIVE
fdsfs
fdsfs
Μία ακόμη παράσταση, τη Δευτέρα 11 Απριλίουστην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου!
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Μαρία Παπαγεωργίου ολοκληρώνει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της τις Δευτέρες στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, με μία επιπλέον παράσταση, τη Δευτέρα 11 Απριλίου!

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια επέστρεψε στη χειμερινή μουσική της πατρίδα,
τον Σταυρό του Νότου και οι νέες της παραστάσεις που έχουν ήδη προκαλέσει αίσθηση και έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από τους πολυάριθμους φίλους της, παρατείνονται για μία ακόμη Δευτέρα. 

Από την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού πλέον, και πάντα τις αγαπημένες της Δευτέρες, η Μαρία συνεχίζει να κάνει κάθε καινούργια εβδομάδα να ξεκινά σαν γιορτή. Μια γιορτή προσωπική και γοητευτική, φτιαγμένη από τις καθηλωτικές ερμηνείες της, τις απρόσμενες επιλογές της, την αφοπλιστική της ειλικρίνεια και εκείνη τη σπάνια και οικεία ατμόσφαιρα που καταφέρνει εδώ και χρόνια να δημιουργεί με συνέπεια στα live της.

Όπως σημειώνει η ίδια:

«Μετά από επτά συναπτά έτη συναυλιών, η επιστροφή μας στον Σταυρό του Νότου μοιάζει πιο πολύ με επαναπατρισμό. Τι θα είναι ίδιο και τι θα έχει αλλάξει; Πόσο μεγαλώσαμε τελικά μέσα σε δύο περίεργα χρόνια, αλλά κυρίως πώς;
Η πόρτα που θα ανοίξει φέτος για μας θα είναι αυτή της Κεντρικής Σκηνής και θα ανέβουμε τις σκάλες όλη η ομάδα σύσσωμη ξανά. Τα καινούρια τραγούδια θα ταξιδέψουν ζωντανά λίγο πριν δισκογραφηθούν, τα παλιά θα ντυθούν με τις ενορχηστρώσεις των εγχόρδων και η δική μας προσέγγιση σε τραγούδια αγαπημένων μας τραγουδοποιών θα πλαισιώσει την παράσταση που κάθε χρόνο στηρίζεται σε ένα κοινό αίτημα: την ένωση μας μέσα από την ηθική του λόγου και  το μοίρασμα βαθέων συναισθημάτων ακόμα και στις πιο ρηχές περιόδους.
Μοίρασμα που στέκει ακέραιο μέσα από την έννοια της ζωντανής εκτέλεσης της μουσικής. Ο Σταυρός του Νότου για εμάς είναι κάτι παραπάνω από μια μουσική σκηνή.
Είναι το σπίτι και το σχολείο μας, είναι η φωλιά της πλήρους αποδοχής. Ο,τι μας έφερε μέχρι εδώ σήμερα, τραγούδια που ξεκίνησαν μαζί μας εκεί πίσω στο 2013 καθώς και όσα μας διαμόρφωσαν μέχρι σήμερα, φτιάχνουν το γαϊτανάκι ενός νέου κόσμου που αλλάζει, προσδοκώντας να τον αφουγκραστούμε σωστά.»
 
Τελευταία παράσταση: Δευτέρα 11 Απριλίου,
στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Polkar live στο Gagarin 205 Σάββ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Έναρξη: Παρασκευή 22 Μαρτίου για λίγες παραστ...

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ | Σταυρός του Νό...

ΜΟΥΣΙΚΗ