LISTEN LIVE
Θεοδοσία Τσάτσου Παράταση ζωντανών εμφανίσεων για 10 & 24 Φεβρουαρίου στο Faust

Τα sold out συνεχίζονται και έτσι, η αγαπημένη ερμηνεύτρια ανακοινώνει νέες ημερομηνίες εμφανίσεων στη μουσική σκηνή του Faust τις Παρασκευές 10 και 24 Φεβρουαρίου 2023. Η ανατρεπτική Θεοδοσία Τσάτσου συνεχίζει τις ατμοσφαιρικές, εκρηκτικές της συναυλίες με ένα δυνατό πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγαπημένα μουσικά κομμάτια, τα οποία είναι χαραγμένα στη μνήμη και στη ψυχή του κοινού, καθώς και πρωτότυπο υλικό που έχει στα σκαριά.

 

Με καταγωγή από  την Αυστραλία, η Θεοδοσία Τσάτσου μας συστήθηκε με το συγκρότημα «Μπλε» και έκανε τεράστια επιτυχία. Τραγούδια όπως: «Φοβάμαι» και «Νιώθω Ενοχές»είναι χαραγμένα στη μουσική μας ιστορία. Από το 1999, παρουσίασε εξαιρετικές σόλο δουλειές με τα άλμπουμ «Ύποπτος Κόσμος», «Κόκκινο»  και  « Αγαπήσου»,  ενώ είχε ιδιαίτερες συνεργασίες (Πυξ-Λαξ: «Μόνο για κείνη μη μου λες»). 

 

Επίσης, κομμάτια της, όπως το μαγευτικό  «Στη Θάλασσα»και το νοσταλγικό «Πού να ‘σαι τώρα», αγαπήθηκαν από το κοινό. Ιδιαίτερες, επίσης, είναι και οι διασκευέςτραγουδιών άλλων δημιουργών. Η μουσική της κινείται στους ήχους της soul, των blues, του funk και της pop. Ωστόσο, πάντα, υφίσταται και το ροκ στοιχείο, το οποίο πηγάζει από την ανατρεπτική της προσωπικότητα. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 10€ & 12€ οι καθήμενοι (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/theodosia-tsatsou-live/ 


 

Για κρατήσεις θέσεων:

FAUST

Τ. 210 3234095 

(12:00 -21:00)

 

 

INFO
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

RELEASE ATHENS 2024 | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

NOVEL 729 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ''ΒΙΩΜΑ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ