LISTEN LIVE
Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου I Σταυρός του Νότου Club
ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΟΥΚΙΑΣ LIVE

Σταυρός του Νότου Club

Προπώληση

Ο Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου, λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του album, δημιουργικά και κοινωνικά ανήσυχος, με ανανεωμένη εικόνα και με νέο, δυναμικό ήχο.

Με νέα μπάντα, συναισθήματα, βιώματα και ιδέες να μπλέκονται με φρέσκους ήχους, ανεβαίνει στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου, με στόχο να αγγίξει κάθε πτυχή της ζωής μας - σκληρής ή τρυφερής - συμπαρασύροντας σε έναν ροκ διονυσιασμό ακόμα και τον πιο διστακτικό ακροατή.

Η μουσική είναι τρόπος έκφρασης ή και σωτηρίας για άλλους και ο Στέλιος με την παρέα του υπόσχονται να παίξουν μουσικές που έχουν αγαπήσει και που εμπνέουν, στήνοντας μία γιορτή με εκπλήξεις. Το μπλουζ αγκαλιάζει την παράδοση, η σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία την αμερικάνικη folk, μέσα από τον ηλεκτρισμό μιας μπάντας που θα μας ξεσηκώσει και θα σκορπίσει τα προβλήματά μας για δύο ώρες στον αέρα.

Στο live συμμετέχει η ξεχωριστή Λόλα Γιαννοπούλου, με τους πολλαπλούς της ρόλους ως τραγουδοποιός, ερμηνεύτρια και μουσικός.

Mαζί του οι μουσικοί: Tom Yosi - ηλεκτρική κιθάρα, Κατερίνα Λιάκη - πλήκτρα, Στέφανος Χαμαλίδης - τρομπέτα, Πέτρος Σταμέλος - μπάσο, Γιώργος Μπαρμπέρης - τύμπανα.
 

INFO

ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΟΥΚΙΑΣ LIVE
Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου
Σταυρός του Νότου Club

Ώρα Έναρξης: 21.30
Ώρα Προσέλευσης: 21.00

Γενική Είσοδος: 12€

 Προπώληση
viva.gr

** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος.
*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

Οι Polkar live στο Gagarin 205 Σάββ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Έναρξη: Παρασκευή 22 Μαρτίου για λίγες παραστ...

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ | Σταυρός του Νό...

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛ...

ΜΟΥΣΙΚΗ