LISTEN LIVE
3ed549ae-1892-42ed-b49f-23e1917202c9
3ed549ae-1892-42ed-b49f-23e1917202c9
ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ | ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΣΗ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21:00, ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΣΥΓΓΡΟΥ 143.

 

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

…Παραγγελιά!

Οι δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, που το περασμένο καλοκαίρι, μετά από χρόνια, ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους σε μία εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζουν τις συναντήσεις τους και τον χειμώνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Ο μοναδικός τους τρόπος να «παντρεύουν» το ροκ με το λαϊκό, τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό, η ευκολία τους να φλερτάρουν με το διαφορετικό και να «αναγεννούν» αγαπημένα τραγούδια με δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος είναι τα συστατικά για την εκρηκτική τους συνεύρεση. Οι δυο τους υπόσχονται ότι δε θα μας αφήσουν λεπτό να βαρεθούμε!

Για τον φετινό χειμώνα μάς επιφυλάσσουν και μια απρόσμενη έκπληξη!

Θα μοιραστούμε την αγάπη τους για τα παλιά τραγούδια, από το Διδυμότειχο ως την Αλεξάνδρεια και από τη Σμύρνη μέχρι την Αθήνα.

Σε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος θα γίνουμε συμπρωταγωνιστές και θα το διαμορφώσουμε εμείς οι ίδιοι με ..την “παραγγελιά” μας! Ξεκινώντας από τη σημερινή εποχή, θα γυρίσουμε πίσω έως τη δεκαετία του ‘50 και θα επιλέξουμε τραγούδια ξεχασμένα, αλλά αγαπημένα, που δεν ακούμε πια πολύ συχνά και θα τα τραγουδήσουμε όλοι μαζί!

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ – ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ: Και τον φετινό χειμώνα, “θα ρωτήσω τα τραγούδια και θα έρθω με τα πόδια” ..στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!

Μαζί τους και η φρέσκια παρουσία, που ήδη έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει μέσα από τα τραγούδια της, Παυλίνα Βουλγαράκη.

Επί σκηνής τους συντροφεύουν οι μουσικοί: Άκης Κατσουπάκης (ενορχήστρωση, πιάνο), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Φίλιππος Σπυρόπουλος (τύμπανα), Άκης Γαβαλάς (τύμπανα), Steve Tesser (κιθάρα).

Τους φωτισμούς θα επιμεληθεί ο Ανδρέας Κούρτης και τον ήχο οι Γιώργος Καραγιαννίδης και Στρατής Καραδημητράκης


 

ΔΙΕΣΗ 101,3

ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!!!

 

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

Ermonela Jaho ‒ Charles Castronovo ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ | ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΙΝΩΣ ΜΑΤΣΑΣ Δευτέρα, από κοντά

ΜΟΥΣΙΚΗ

Σύντομα... Δίεση 101,3 Τ'αυτίσου εδ...

ΜΟΥΣΙΚΗ