LISTEN LIVE
haroulis-web-announcement-eu-2017-fb-2
haroulis-web-announcement-eu-2017-fb-2
6 ΤΥΧΕΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ! 6 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ!
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ -ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 σε ταξιδεύει σε έξι από τους σταθμούς της ευρωπαϊκής περιοδείας του Γιάννη Χαρούλη.

 

 

Έξι τυχερά ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, βλέποντας από κοντά τον Γιάννη Χαρούλη σε έξι ευρωπαϊκές πόλεις της περιοδείας του: Άμστερνταμ- Μόναχο- Φρανκφούρτη- Λονδίνο- Βερολίνο- Ζυρίχη.

 

Έκτος και τελευταίος μας  σταθμός, η Ζυρίχη!

 

Το τυχερό ζευγάρι θα ταξιδέψει αεροπορικώς με την Aegean για τη Ζυρίχη την Παρασκευή 31/3 και θα επιστρέψει στην Αθήνα την Κυριακή  2/4.

Επίσης, το τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει διήμερη διαμονή σε ξενοδοχείο, με πρωινό, στη Ζυρίχη, εισιτήρια για τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη το Σάββατο 1η  Απριλίου, στην αίθουσα «Kauffleuten», αλλά και 500 ευρώ για τα έξοδα. 

 

Η κλήρωση για τη Ζυρίχη, θα γίνει την Τετάρτη 29/3, 13:00-14:00 από την Έφη Γαλώνη και τον Ανδρέα Κυριακάκη.

Αναλυτικά οι σταθμοί της περιοδείας:

 

·          21 Μαρτίου: Άμστερνταμ, Ολλανδία – «Melkweg the Mex»

·         23 Μαρτίου : Μόναχο, Γερμανία – «Backstage Werk»

·         25 Μαρτίου : Φρανκφούρτη, Γερμανία – «Neu Isenburg Hugenottenhalle»

·         28 Μαρτίου : Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο – «Koko»

·         30 Μαρτίου : Βερολίνο, Γερμανία – «Konzerthaus»

·         1 Απριλίου : Ζυρίχη, Ελβετία – «Kauffleuten»

 

 

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, και να ζήσετε από κοντά αυτό το μεγάλο γεγονός, στέλνετε μήνυμα:

Γράφετε ΔΙΕΣΗ αφήνετε ένα κενό, το ονοματεπώνυμό σας,  ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΖΥΡΙΧΗ και το στέλνετε στο 54301.

Κόστος μηνύματος 0,31 ευρώ.

 

ΔΙΕΣΗ 101,3  Τ'ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

 

Όροι συμμετοχής:

«Διαγωνισμός Ευρωπαϊκή Περιοδεία- Γιάννης Χαρούλης»

 

1.       Ο ΔΙΕΣΗ 101.3 (στο εξής: Διοργανώτρια Εταιρία) διοργανώνει Διαγωνισμό με τίτλο «Διαγωνισμός Ευρωπαϊκή Περιοδεία- Γιάννης Χαρούλης» στο ραδιοφωνικό σταθμό.

2.       Στο Διαγωνισμό παίρνουν αυτόματα μέρος όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή, στέλνοντας γραπτό μήνυμα στον Δίεση 101,3 με κόστος 0,31 ευρώ. Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος και έχουν την Ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα οποιουδήποτε άλλου κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Εάν οι νικητές είναι κάτω των δέκα οκτώ (18) ετών θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται στο ταξίδι από το γονέα τους ή άτομο το οποίο έχει την επιμέλειά τους. Οι νικητές και ο συνοδός τους, προκειμένου να αποδεχτούν το Έπαθλο, θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους νόμιμο και εν ισχύ διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου, με την οποία μπορούν να ταξιδέψουν εκτός ελληνικής επικράτειας. Στην περίπτωση που ο πρώτος νικητής δεν μπορέσει να ταξιδέψει στις ημερομηνίες που ορίζονται, θα επιλεγεί άλλος νικητής από τους επιλαχόντες που θα αναδειχθούν κατά σειρά προτεραιότητας από την κλήρωση.

3.       Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 15/03/2017 έως 29/03/2017 , μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Δίεση 101.3. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Ραδιοφωνικής Επικοινωνίας Α.Ε ( Δίεση 101.3) καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) και δεύτερου (Β΄) βαθμού.  Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενημερώσουν το Διοργανωτή για οτιδήποτε δύναται να επηρεάσει τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό

4.       Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εκ μέρους των ενδιαφερόμενων, αφού κάθε ενδιαφερόμενος, εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις του όρου 2 και 3, και αφού ολοκληρώσει τον τρόπο συμμετοχής που έχει επιλέξει ο Δίεση 101,3 θα λαμβάνει αυτόματα μέρος στο Διαγωνισμό και θα παίρνει μέρος στην κλήρωση που θα διενεργηθεί για την ανάδειξη των νικητών. 

 5.       Θα κληρωθούν συνολικά έξι (6) βασικοί νικητές, για τις έξι  (6) διαφορετικές ευρωπαϊκές πόλεις και ένας (1) αναπληρωματικός, για κάθε πόλη,  στην περίπτωση που κάποιος από τους βασικούς νικητές αρνηθεί ή δεν απαντήσει σε σχετική ειδοποίηση εντός της προθεσμίας που έχει ορισθεί.  Οι  βασικοί νικητές  ή ένας εκ των αναπληρωματικών αυτών θα κερδίσουν το Έπαθλο που αποτελείται από ένα ταξίδι για το Άμστερνταμ, το Μόναχο, τη Φρανκφούρτη, το Λονδίνο, το Βερολίνο   και τη Ζυρίχη,  για δύο (2) άτομα και στο οποίο περιλαμβάνονται α) τα αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής από Αθήνα προς την αντίστοιχη ευρωπαϊκή πόλη με την Aegean,  β) διανυκτέρευση τριών (3) ημερών μόνο για το Άμστερνταμ και δυο (2) ημερών σε ξενοδοχείο των υπόλοιπων ευρωπαϊκών πόλεων  με πρωινό, σε δίκλινο δωμάτιο, γ)  Εισιτήρια για τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή πόλη και στ) 500,00 ευρώ μετρητά για την κάλυψη των εξόδων του ταξιδιού. Όποια κόστη προκύψουν επιπλέον του πακέτου Επάθλου (π.χ. γεύματα, τηλεφωνικές κλήσεις, room service) επιβαρύνουν τους νικητές και τους συνοδούς τους.  Τα αεροπορικά εισιτήρια για τον κάθε νικητή και το συνοδό τους ισχύουν για την ίδια πτήση και τις ίδιες ημερομηνίες και δεν θα μπορούν να είναι σε διαφορετικές. Επίσης, ο κάθε νικητής και ο συνοδός του θα αναχωρήσουν από το ίδιο αεροδρόμιο και θα επιστρέψουν στο ίδιο αεροδρόμιο. Ο συνοδός του νικητή του Επάθλου δεν είναι δυνατό να επιλεγεί μέσω πρόσθετου Διαγωνισμού, άλλης προωθητικής ενέργειας ή εμπορικής εκδήλωσης και το Έπαθλο εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα, δεν επιστρέφεται, δεν μεταβιβάζεται, δεν αντικαθίσταται και δεν εξαργυρώνεται. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του Επάθλου, οι Χορηγοί διατηρούν το δικαίωμα αντικατάστασης αυτού με άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το Έπαθλο δεν αντιστοιχεί σε δικαίωμα κράτησης ταξιδιωτικού πακέτου για συγκεκριμένη διαδρομή σε συγκεκριμένη ημέρα.

6.       Ο κάθε ένας από τους έξι (6)  τυχερούς  μαζί με τους έξι (6) αναπληρωματικούς θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης  που θα πραγματοποιηθεί στο Δίεση 101,3  (Βιλτανιώτη 36, Κάτω Κηφισιά)  στις 17 Μαρτίου 2017 για Άμστερνταμ,  στις 20 Μαρτίου 2017 για Μόναχο, στις 22 Μαρτίου 2017 για Φρανκφούρτη, στις 24 Μαρτίου 2017 για Λονδίνο, στις 27 Μαρτίου 2017 για Βερολίνο και στις 29 Μαρτίου 2017 για Ζυρίχη. Οι νικητές θα ανακοινωθούν από τον «αέρα» του Δίεση 101.3. Οι κληρώσεις θα γίνονται 10:00-11:00 κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες.

7.       Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω του κινητού τηλεφώνου που έχουν δηλώσει εντός δύο (2) ωρών από την κλήρωση, προκειμένου να τους δοθούν οι αναλυτικά κατευθύνσεις και οδηγίες. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο Δίεση 101,3 για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των νικητών των Επάθλων και δη όταν οφείλεται σε μη απάντηση κλήσης ή  μηνύματος που θα τους αποσταλεί.

8.       Ο χρόνος και τρόπος παραλαβής των εισιτηρίων και λοιπών εγγράφων σχετικά με τα Έπαθλα θα γνωστοποιείται στους Νικητές εγκαίρως από το Δίεση 101,3, τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού από τον οποίο οι εγκύρως συμμετέχοντες δήλωσαν Συμμετοχή.

9.       Επιπλέον, σε περίπτωση κατά την οποία οι βασικοί νικητές δεν έχουν αποδεχθεί για οποιοδήποτε λόγο το Έπαθλο που κέρδισαν, θα κληθούν προς αποδοχή του αντίστοιχου Επάθλου οι αναπληρωματικοί νικητές κατά απόλυτη προτεραιότητα και σύμφωνα με τη σειρά που θα έχουν αναδειχθεί από την κλήρωση. Μετά τις ημέρες και ώρες των κληρώσεων, όπως έχουν οριστεί από το Δίεση 101,3 και μετά την άκαρπη επικοινωνία με τους νικητές, το δικαίωμα αποδοχής του βασικού νικητή αυτόματα χάνεται και ουδεμία αξίωση δύναται να προβληθεί έναντι της Διοργανώτριας εταιρείας.

10.   Για τη χρήση του Επάθλου είναι απαραίτητη η κατοχή νόμιμου και σε ισχύ διαβατηρίου ή ταυτότητας με την οποία μπορούν να ταξιδέψουν εκτός ελληνικής επικράτειας (νέου τύπου), τόσο από τους νικητές όσο και από τους συνοδούς  τους, καθώς και η υπογραφή κάθε σχετικής δήλωσης αποδοχής που εύλογα θα του ζητηθεί ως προϋπόθεση και προαπαιτούμενο παράδοσης του Επάθλου. Τα Έπαθλα δεν εξαργυρώνονται.

11.   Τα Έπαθλα είναι προσωπικά δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλη υπηρεσία ή προϊόντα, δεν εκχωρούνται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους ούτε αντικαθίστανται ή εξαργυρώνονται. Μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού και την ειδοποίηση των Νικητών, η Διοργανώτρια εταιρεία απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη ιδίως για  ακύρωση ή /και ματαίωση των εκδηλώσεων για οποιονδήποτε λόγο και αιτία.

12.   Ο Δίεση 101,3 δεν φέρει ευθύνη για τυχόν εκτυπωτικά λάθη.  Επίσης, η Διοργανώτρια εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη που για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία (ενδεικτικά δε λόγω φυσικών καταστροφών, απεργίας, πολέμου, τρομοκρατικών ενεργειών ή απειλών για τρομοκρατική ενέργεια, ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμυρών ή άλλων φυσικών καταστροφών, απεργιών ή κοινωνικών διαταραχών κλπ), δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το παρόν και απαλλάσσεται των υποχρεώσεών της.

13.   Η Διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί (βάσει ενδείξεων) από τη Διοργανώτρια εταιρεία παράνομη ή καταχρηστική ή αντισυμβατική (μη φέρουσα αυτή, ήτοι η Διοργανώτρια εταιρεία, το βάρος της αποδείξεως) τότε η Διοργανώτρια εταιρεία έχει το δικαίωμα να τον αποκλείσει τελείως από το Διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσουν το Έπαθλο.

14.   Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στη Διοργανώτρια εταιρεία για την προβολή του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω ραδιοφώνου, καθώς και μέσω  ηλεκτρονικού τύπου ή και του INTERNET. Έτσι, η Διοργανώτρια εταιρεία επιφυλάσσει για τον εαυτό της το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση για διαφημιστικούς σκοπούς, καθώς και να προβεί σε χρήση του ονόματος και της εικόνας των συμμετεχόντων χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί τους και χωρίς οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση από μέρους τους, η δε συμμετοχή καθενός στον παρόντα Διαγωνισμό έχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση.

15.   Με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, κάθε Συμμετέχων συναινεί όπως τα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από το ΔΙΕΣΗ 101.3 ως υπεύθυνο για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από το ίδιο είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου αυτό διορίσει για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό του. Για αυτόν τον λόγο, μόνη η δήλωση συμμετοχής σε οποιοδήποτε Διαγωνισμό στο πλαίσιο του παρόντος συνεπάγεται την εκ των προτέρων ανεπιφύλακτη παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης κάθε Συμμετέχοντα, προκειμένου να καταχωρηθεί το ονοματεπώνυμό του (και τα τυχόν λοιπά στοιχεία του κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα) σε αρχείο που θα δημιουργηθεί και τηρηθεί από τον ΔΙΕΣΗ 101.3.  Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει και ως τροποποιήθηκε με το Ν.3471/2006, του Ν. 2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι Συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την πρόσβαση, την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους που τηρούνται στο αρχείο κατά τους όρους του Ν.2472/1997, όπως ισχύει επικοινωνώντας με τη Διοργανώτρια.

16.   Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό αυτό συνεπάγεται την πλήρη γνώση των αναλυτικών όρων συμμετοχής καθώς και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή τους.

17.   Αρμόδια για κάθε τυχόν ζήτημα που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον παρόντα Διαγωνισμό ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών.

 

Αθήνα, 15.03.2017

      Η εταιρεία «Ραδιοφωνική Επικοινωνία Α.Ε» (ΔΙΕΣΗ 101.3)  

 

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

NOVEL 729 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ''ΒΙΩΜΑ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Polkar live στο Gagarin 205 Σάββ...

ΜΟΥΣΙΚΗ