LISTEN LIVE
1-at-the-top-of-the-hill-the-famous-stone-castle-of-astypalaia-which-towers-over-hora-is-a-special-attraction-1
1-at-the-top-of-the-hill-the-famous-stone-castle-of-astypalaia-which-towers-over-hora-is-a-special-attraction-1
Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευής 26 Ιουνίου, στην εκπομπή του Θεόφιλου Δουμάνη (07:00-10:00).
Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο, για τέσσερις ημέρες, στην Αστυπάλαια!

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο, για τέσσερις ημέρες, στην Αστυπάλαια! Περιλαμβάνει διαμονή, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας, αλλά και διατροφή.

 

Ένας τυχερός ακροατής ή μία τυχερή ακροάτρια θα κερδίσει- για δύο άτομα- τετραήμερη διαμονή, τρεις  διανυκτερεύσεις, με πρωινό,  στο Kallichoron Art Boutique Hotel (https://www.kallichoron.gr) στη χώρα της Αστυπάλαιας. 

Το ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του στις 29 Ιουνίου, με έμφαση στην υγειονομική θωράκιση με πιστοποιημένα πρωτόκολλα υγιεινής και λειτουργίας.

Βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία της Χώρας και όλα τα διαμερίσματα έχουν μπαλκόνια με θέα στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας, το Κάστρο και τη θάλασσα.

Τα διαμερίσματα συνδυάζουν την παράδοση με τη σύγχρονη άνεση, έχουν προσεγμένη διακόσμηση και διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, κλιματισμό, τηλεόραση, wifi κ.α.

Στο Kallichoron έχουν υιοθετήσει τη φιλοσοφία του Ελληνικού Πρωινού ως αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοξενίας που προσφέρεται.  Αποτελεί, μάλιστα, το μοναδικό ξενοδοχείο που έχει βραβευτεί για το "Grandma's Breakfast. 

Το πρωινό επιμελείται διατροφολόγος και μπορείτε να απολαύσετε σπιτικές μαρμελάδες, αστυπαλίτικο θυμαρίσιο μέλι, ποικιλία τοπικών τυριών (χλωρή, ανθότυρο, κοπανιστή), λαμπρόπιτες και κιτρινοκούλουρα με σαφράν, που είναι αυτοφυές στην Αστυπάλαια, πουγκιά (όπως λέγονται οι αστυπαλίτικες τυρόπιτες) και πολλά ακόμα πεντανόστιμα τοπικά εδέσματα.  Το πρωινό σερβίρεται στη βεράντα

 

του κάθε διαμερίσματος. Μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω ειδικής εφαρμογής στο κινητό, ενώ υπάρχει και η επιλογή της ανέπαφης παράδοσης στο δωμάτιο.                           

Στην υποδοχή του ξενοδοχείου λειτουργεί art shop, δανειστική βιβλιοθήκη, αλλά και μεγάλη συλλογή με επιτραπέζια παιχνίδια. 

Στο ξενοδοχείο λειτουργούν υπηρεσίες χαλάρωσης σώματος και νου, από την ομάδα Mood Life Wellness, ενώ διοργανώνονται θεματικές αποδράσεις, με σκοπό τη γνωριμία των επισκεπτών με την αστυπαλίτικη φύση, παρέχοντας και υπηρεσίες ενοικίασης ποδηλάτων.

Το Kallichoron είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Αστυπάλαια που έχει αποκτήσει το διεθνές σήμα οικολογικής ποιότητας "Green Key Eco Label", ενώ έχει θεσπίσει το πρόγραμμα "Kallichoron Room2Give", διαθέτοντας ένα ποσό από κάθε κράτηση σε μία σειρά πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας, με σημείο αναφοράς τα παιδιά και τους νέους.     

Επίσης, ο νικητής ή η νικήτρια, θα κερδίσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για δυο άτομα από και προς την Αστυπάλαια, ευγενική προσφορά του Trinity Travel (https://www.trinitytravel.gr), μεταφορά από και προς το λιμάνι, αλλά και ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, για να απολαύσετε εξαιρετικές διαδρομές στο νησί, ευγενική προσφορά της εταιρείας Aggelidis Rent a car (https://astypalea-rentacar.gr)

Παράλληλα, στους νικητές προσφέρονται δύο δωρεάν γεύματα.

 

Ένα γεύμα στο εστιατόριο Αστρόπελος, η κορυφαία επιλογή για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά στην Αστυπάλαια, αλλά και ένα γεύμα στο εστιατόριο Barbarosa, στη Χώρα, στη γραφική αυλή του, για μοναδική κουζίνα με τοπικά πιάτα, αλλά και πιο «πειραγμένες» επιλογές.

 

***Οι νικητές μπορούν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι μέχρι τις 10 Ιουλίου ή τον Σεπτέμβριο, αναλόγως διαθεσιμότητας.

 

Για να λάβεις μέρος στην κλήρωση κάνε SHARE το post από την επίσημη σελίδα του ΔΙΕΣΗ στο Facebook και TAG το φίλο που θέλεις να πάτε μαζί!

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

 

Όροι Διαγωνισμών

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

51ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ 2023 | ΠΕΔΙΟΝ ...

Ο ΔΙΕΣΗ 101.3 ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
2441
Ώρες Λειτουργίας Καθημερινά ανοιχτά: Δευτέρα ...

Θεοί του Ολύμπου

Ο ΔΙΕΣΗ 101.3 ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
281434441-8404775996214897-865168625523364210-nsm
26, 27, 28 Αυγούστου 2022 Θέρος στην παριανή ...

Διαδρομές στη Μάρπησσα

Ο ΔΙΕΣΗ 101.3 ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
1920x1080-mousiki-texnopoli
Σεπτέμβριος 2022 Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίω

Μουσική Τεχνόπολη

Ο ΔΙΕΣΗ 101.3 ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ