LISTEN LIVE
fd
fd
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ «ΚΡΥΦΗ ΟΜΟΡΦΙΑ»

Γουιλ Σμιθ, Κέιτ Γουίνσλετ, Κίρα Νάιτλι, Ναόμι Χαρις, Έντουαρντ Νόρτον, Έλεν Μίρεν….

 

Θέλεις να τους δεις από κοντά???

 

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 και η TANWEER στέλνουν στο Λονδίνο ένα τυχερό ζευγάρι για να παρακολουθήσει από κοντά, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «ΚΡΥΦΗ ΟΜΟΡΦΙΑ», παρουσία των βασικών συντελεστών!!!

Ο νικητής, μαζί με άλλο ένα άτομο, θα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί από τις 15 έως τις 17 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο, κερδίζοντας διαμονή σε ξενοδοχείο με πρωινό, τα αεροπορικά εισιτήρια, μετ’ επιστροφής, από Αθήνα προς Λονδίνο, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στο Λονδίνο, τις ημέρες άφιξης και αναχώρησης, εισιτήρια για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «Κρυφή Ομορφιά», αλλά και 500 ευρώ μετρητά για έξοδα. 

 

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, και να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία, στέλνετε μήνυμα.

Γράφετε ΔΙΕΣΗ αφήνετε ένα κενό, το ονοματεπώνυμό σας, τη λέξη ΛΟΝΔΙΝΟ και το στέλνετε στο 54301.

Κόστος μηνύματος 0,31 ευρώ.

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, στις 13:00 , στην εκπομπή της Έφης Γαλώνη.

 

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας…

 

Όταν ένας επιτυχημένος διαφημιστής στην Νέα Υόρκη βιώνει μια βαθιά, προσωπική τραγωδία και αποσύρεται από την καθημερινή του ζωή, οι συνάδελφοι του καταστρώνουν ένα δραστικό σχέδιο για να τον αναγκάσουν να αντιμετωπίσει τη θλίψη του, με ένα παράδοξο, αλλά βαθιά ανθρώπινο τρόπο.

 

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φράνκελ

Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Σμιθ, Έντουαρντ Νόρτον, Κίρα Νάιτλι, Κέιτ Γουίνσλετ, Έλεν Μίρεν, Μάικλ Πένια, Ναόμι Χάρις, Τζέικομπ Λάτιμορ κ.α.

 

Γιατί τελικά…όλοι συνδεόμαστε μεταξύ μας.

 

 

Όροι συμμετοχής:

 

ΔΙΕΣΗ 101.3 & TANWEER ALLIANCES SA


«Διαγωνισμός Κρυφή Ομορφιά: Δείτε από το κοντά την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας ΚΡΥΦΗ ΟΜΟΡΦΙΑ (COLATTERAL BEAUTY) στο Λονδίνο»

 

Ο ΔΙΕΣΗ 101.3 (στο εξής: Διοργανώτρια Εταιρία) και η TANWEER ALLIANCES SA (στο εξής: Συν-διοργανώτρια Εταιρία) διοργανώνουν  διαγωνισμό με τίτλο  Διαγωνισμός Κρυφή Ομορφιά: Δείτε από το κοντά την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας ΚΡΥΦΗ ΟΜΟΡΦΙΑ (COLATTERAL BEAUTY) στο Λονδίνο» στο ραδιοφωνικό σταθμό που διαχειρίζεται η πρώτη.

Στο διαγωνισμό παίρνουν αυτόματα μέρος όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή, στέλνοντας γραπτό μήνυμα στον Δίεση 101,3 με κόστος 0,31 ευρώ. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου  2016 (και ώρα 11.59πμ). Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους, είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος και έχουν την Ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα οποιουδήποτε άλλου κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Εάν ο νικητής είναι κάτω των δέκα οκτώ (18) ετών θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται στο ταξίδι από το γονέα του ή άτομο το οποίο έχει την επιμέλειά του. Ο νικητής και ο συνοδός του, προκειμένου να αποδεχτούν το δώρο, θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους νόμιμο και εν ισχύ διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου, με την οποία μπορούν να ταξιδέψουν εκτός ελληνικής επικράτειας. Στην περίπτωση που ο πρώτος νικητής δεν μπορέσει να ταξιδέψει στις ημερομηνίες που ορίζονται, θα επιλεγεί άλλος νικητής από τους επιλαχόντες που θα αναδειχθούν κατά σειρά προτεραιότητας από την κλήρωση.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 2/12/2016 έως 12/12/2016 (11.59πμ) μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Δίεση 101.3. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Ραδιοφωνικής Επικοινωνίας Α.Ε ( Δίεση 101.3) και της Tanweer Alliances SA καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) και δεύτερου (Β΄) βαθμού.  Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενημερώσουν το Διοργανωτή για οτιδήποτε δύναται να επηρεάσει τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εκ μέρους των ενδιαφερόμενων, αφού κάθε ενδιαφερόμενος, εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις του όρου 2 και 3, και αφού ολοκληρώσει τον τρόπο συμμετοχής που έχει επιλέξει ο Δίεση 101,3 θα λαμβάνει αυτόματα μέρος στο Διαγωνισμό και θα παίρνει μέρος στην κλήρωση που θα διενεργηθεί για την ανάδειξη των νικητών αυτού. 

Θα κληρωθούν συνολικά ένας (1) βασικός νικητής και δυο (2) αναπληρωματικοί για την περίπτωση που κάποιος από τους βασικούς νικητές αρνηθεί ή δεν απαντήσει σε σχετική ειδοποίηση εντός της προθεσμίας που έχει ορισθεί.  Ο βασικός νικητής ή ένας εκ των αναπληρωματικών αυτού θα κερδίσει ένα ταξίδι στο Λονδίνο για δύο (2) άτομα και στο οποίο περιλαμβάνονται α) τα αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής από Αθήνα προς Λονδίνο, β) διανυκτέρευση δυο (2) ημερών σε ξενοδοχείο του Λονδίνου με πρωινό, σε δίκλινο δωμάτιο, γ) μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στο Λονδίνο τις ημέρες άφιξης και αναχώρησης, δ) Εισιτήρια για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας Κρυφή Ομορφιά στο Λονδίνο, ε) Ταξιδιωτική Ασφάλεια και στ) 500 ευρώ μετρητά για έξοδα. Όποια κόστη προκύψουν επιπλέον του πακέτου δώρου (π.χ. γεύματα, τηλεφωνικές κλήσεις, room service) επιβαρύνουν τον νικητή και το συνοδό του. Το ταξίδι θα λάβει χώρα μεταξύ 15 και 17 Δεκεμβρίου 2016. Τα αεροπορικά εισιτήρια για τον νικητή και τον συνοδό του ισχύουν για την ίδια πτήση και τις ίδιες ημερομηνίες και δεν θα μπορούν να είναι σε διαφορετικές. Επίσης, ο νικητής και ο συνοδός του θα αναχωρήσουν από το ίδιο αεροδρόμιο και θα επιστρέψουν στο ίδιο αεροδρόμιο. Ο συνοδός του νικητή του Βραβείου δεν είναι δυνατό να επιλεγεί μέσω πρόσθετου διαγωνισμού, άλλης προωθητικής ενέργειας ή εμπορικής εκδήλωσης και το Βραβείο εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα, δεν επιστρέφεται, δεν μεταβιβάζεται, δεν αντικαθίσταται και δεν εξαργυρώνεται. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του Βραβείου, οι Χορηγοί διατηρούν το δικαίωμα αντικατάστασης αυτού με άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το Βραβείο δεν αντιστοιχεί σε δικαίωμα κράτησης ταξιδιωτικού πακέτου για συγκεκριμένη διαδρομή σε συγκεκριμένη ημέρα.

Ο ένας (1) τυχερός μαζί με τους δυο (2) αναπληρωματικούς θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης  που θα πραγματοποιηθεί στον Δίεση 101,3 (Βιλτανιώτη 36, Κάτω Κηφισιά) στις 12 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 13:00, παρουσία εκπροσώπου της Tanweer. Ο νικητής θα ανακοινωθεί από τον «αέρα» του Δίεση 101.3.

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω του κινητού τηλεφώνου που έχουν δηλώσει εντός δύο (2) ωρών από την κλήρωση, προκειμένου να τους δοθούν οι αναλυτικές λεπτομέρειες.. Ουδεμία ευθύνη φέρουν ο Δίεση 101,3 και η Tanweer για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των νικητών των δώρων και δη όταν οφείλεται σε μη απάντηση κλήσης ή μηνύματος που θα τους αποσταλεί.

Ο χρόνος και τρόπος παραλαβής των εισιτηρίων και λοιπών εγγράφων σχετικά με τα Δώρα θα γνωστοποιείται στο Νικητή εγκαίρως από το Δίεση 101,3 και την Tanweer τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού, από τον οποίο οι εγκύρως συμμετέχοντες δήλωσαν Συμμετοχή.

Επιπλέον, σε περίπτωση κατά την οποία ο βασικός νικητής δεν έχει αποδεχθεί για οποιοδήποτε λόγο μέχρι την 13/12/2016 και ώρα 14:00 το δώρο που κέρδισε, θα κληθούν προς αποδοχή του αντίστοιχου δώρου οι αναπληρωματικοί νικητές κατά απόλυτη προτεραιότητα και σύμφωνα με την σειρά που θα κληρωθούν. Μετά την 13/12/2016 το δικαίωμα αποδοχής του βασικού νικητή αυτόματα απόλλυται και ουδεμία αξίωση δύναται να προβληθεί έναντι της διοργανώτριας εταιρείας.

Για τη χρήση του δώρου είναι απαραίτητη η κατοχή νόμιμου και σε ισχύ διαβατηρίου ή ταυτότητας με την οποία μπορούν να ταξιδέψουν εκτός ελληνικής επικράτειας (νέου τύπου), τόσο από το νικητή όσο και από το συνοδό του, καθώς και η υπογραφή κάθε σχετικής δήλωσης αποδοχής που εύλογα θα του ζητηθεί ως προϋπόθεση και προαπαιτούμενο παράδοσης του δώρου. Τα δώρα δεν εξαργυρώνονται.

Τα δώρα είναι προσωπικά δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλη υπηρεσία ή προϊόντα, δεν εκχωρούνται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους ούτε αντικαθίστανται ή εξαργυρώνονται.  Μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού και την ειδοποίηση των Νικητών, η διοργανώτρια εταιρεία απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη ιδίως για  ακύρωση ή /και ματαίωση των εκδηλώσεων για οποιονδήποτε λόγο και αιτία.

Ο Δίεση 101,3 δεν φέρει ευθύνη για τυχόν εκτυπωτικά λάθη.  Επίσης, η διοργανώτρια εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη που για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία (ενδεικτικά δε λόγω φυσικών καταστροφών, απεργίας, πολέμου, τρομοκρατικών ενεργειών ή απειλών για τρομοκρατική ενέργεια, ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμύρων ή άλλων φυσικών καταστροφών, απεργιών ή κοινωνικών διαταραχών κλπ), δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το παρόν και απαλλάσσεται των υποχρεώσεών της.

Η Διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί (βάσει ενδείξεων) από την διοργανώτρια εταιρεία παράνομη ή καταχρηστική ή αντισυμβατική (μη φέρουσα αυτή, ήτοι η διοργανώτρια εταιρεία, το βάρος της αποδείξεως) τότε η διοργανώτρια εταιρεία έχει το δικαίωμα να τον αποκλείσει τελείως από το διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσουν το δώρο.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στην διοργανώτρια εταιρεία για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω ραδιοφώνου, καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του INTERNET. Έτσι, η διοργανώτρια εταιρεία επιφυλάσσει για τον εαυτό της το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση για διαφημιστικούς σκοπούς, καθώς και να προβεί σε χρήση του ονόματος και της εικόνας των συμμετεχόντων χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί τους και χωρίς οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση από μέρους τους, η δε συμμετοχή καθενός στον παρόντα διαγωνισμό έχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση.

Με την συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, κάθε Συμμετέχων συναινεί όπως τα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από τον ΔΙΕΣΗ 101.3 ως υπεύθυνο για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από το ίδιο είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου αυτό διορίσει για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό του. Για αυτόν τον λόγο, μόνη η δήλωση συμμετοχής σε οποιοδήποτε διαγωνισμό στο πλαίσιο του παρόντος συνεπάγεται την εκ των προτέρων ανεπιφύλακτη παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης κάθε Συμμετέχοντα, προκειμένου να καταχωρηθεί το ονοματεπώνυμό του (και τα τυχόν λοιπά στοιχεία του κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα) σε αρχείο που θα δημιουργηθεί και τηρηθεί από τον ΔΙΕΣΗ 101.3.  Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει και ως τροποποιήθηκε με το Ν.3471/2006, του Ν. 2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι Συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την πρόσβαση, την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους που τηρούνται στο αρχείο κατά τους όρους του Ν.2472/1997, όπως ισχύει επικοινωνώντας με τη Διοργανώτρια.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό αυτό συνεπάγεται την πλήρη γνώση των αναλυτικών όρων συμμετοχής καθώς και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή τους.

Αρμόδια για κάθε τυχόν ζήτημα που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον παρόντα Διαγωνισμό ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών.

 

Αθήνα, 2.12.2016

Οι Εταιρίες Ραδιοφωνική Επικοινωνία Α.Ε ( ΔΙΕΣΗ 101.3) και TANWEER ALLIANCES SA

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα
avant-premiere
Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

AVANT PREMIERE Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ...

ΣΙΝΕΜΑ
avant-premiere
Τρίτη 5 Ιουλίου

AVANT PREMIERE ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑ...

ΣΙΝΕΜΑ
asxfdsadf
Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

AVANT PREMIERE | Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΣΙΝΕΜΑ
d18c9855238d45a184480f6e948c3849
Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

AVANT PREMIERE | ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ BELLE...

ΣΙΝΕΜΑ