LISTEN LIVE
ffc4b01094d699cf7a6def1eb14c2665
ffc4b01094d699cf7a6def1eb14c2665
Τρίτη 29 Ιανουαρίου
Βραδιά Δίεση - «Έξι μαθήματα χορού σε έξι εβδομάδες»

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 παρουσιάζει το έργο «Έξι μαθήματα χορού σε έξι εβδομάδες», του Ρίτσαρντ Αλφιέρι, σε μία παράσταση για τους ακροατές του, στο θέατρο Ιλίσια (Παπαδιαμαντοπούλου 4). Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου, στις 21:00.

 

 

Δύο ασύμβατοι κόσμοι, μέσα από τη μουσική και το χορό, έρχονται κοντά για να μιλήσουν για τη σκληρότητα, τη μοναξιά, τη διαφορετικότητα, τον εγωισμό των ανθρώπων και την ανάγκη για αγάπη και συντροφικότητα. Μία συγκινητική ιστορία δύο ιδιαίτερων ανθρώπων με πολύ χιούμορ, μουσική και χορό.

Ένα έργο που από το 2001 έχει αγαπηθεί πολύ από το θεατρικό κοινό, σε όλο τον κόσμο, και γνωρίζει πάντα πολύ μεγάλη επιτυχία όπου και αν έχει παρουσιαστεί.

Η μετάφραση είναι του Αντώνη Γαλέου, η απόδοση-σκηνοθεσία του Δημοσθένη Παπαδόπουλου, ενώ πρωταγωνιστούν η Ναταλία Τσαλίκη και ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος.

Συντελεστές:

Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος Απόδοση – σκηνοθεσία: Δημοσθένης Παπαδόπουλος Παίζουν: Ναταλία Τσαλίκη- Δημοσθένης Παπαδόπουλος

Χορογραφίες: Μέμος Ρούσσος Σκηνογραφία: Γιάννης Μουρίκης Ενδυματολογία: Γιωργίνα Γερμανού Σκηνοθεσία Βίντεο: Αλέξανδρος Παπαθανασόπουλος

Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος

Βοηθός Σκηνοθέτη: Δήμητρα Κόκκορη

Διεύθυνση Παραγωγής: Νικηφόρος Βαλτινός

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΑΤ...

ΘΕΑΤΡΟ
Του Λάνφορντ Γουίλσον Σκηνοθεσία Νάντια Κοντο...

Burn this

ΘΕΑΤΡΟ

Καρδιά του Σκύλου

ΘΕΑΤΡΟ
ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ

Happy Ντεθ Day Μια «μεταφυσική» κωμ...

ΘΕΑΤΡΟ