LISTEN LIVE
853
853
Πέμπτη 3 Οκτωβρίου
Βραδιά Δίεση - «Έγκλημα στο Orient Express»

ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΔΙΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

 

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 παρουσιάζει το διασημότερο αστυνομικό έργο της Αγκάθα Κρίστι «Έγκλημα στο Orient Express», σε μία παράσταση για τους ακροατές του, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη (Αγίου Μελετίου 61).

Γυρίζοντας, από μία αποστολή, στην Κωνσταντινούπολη, ο διάσημος ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό, λαμβάνει ένα τηλεγράφημα που τον αναγκάζει να φύγει για το Λονδίνο. Με δυσκολία βρίσκει να κλείσει μία θέση στο Οριάν Εξπρές.

Λίγο μετά την αναχώρηση, ο Πουαρό γνωρίζεται με έναν Αμερικανό επιχειρηματία, τον Σάμιουελ Ράτσετ, ο οποίος αναγνωρίζοντας τον διάσημο ντετέκτιβ, του ζητά να τον προσλάβει σαν υπεύθυνο για την ασφάλειά του, αλλά ο Πουαρό, αρνείται.

Το επόμενο πρωί, και ενώ το τραίνο είναι σταματημένο, ο ντετέκτιβ μαθαίνει ότι ο επιχειρηματίας είναι νεκρός. Ο Ηρακλής Πουαρό θα επιχειρήσει να λύσει το μυστήριο. Ανακρίνει όλους τους επιβαίνοντες, ανακαλύπτοντας πως όλοι είναι ύποπτοι για τη δολοφονία του επιχειρηματία.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν, το έργο της Αγκάθα Κρίστι «Έγκλημα στο Orient Express» συνεχίζεται στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Καλογρίδη. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αλλά για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η απόδοση του πασίγνωστου μυθιστορήματος σε θεατρικό έργο που έκανε ο Κεν Λούντβιχ, συναρπάζει και συγκινεί!

Όλα είναι διαφορετικά από αυτό που δείχνουν, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία σκηνή. Μυστήριο και συνεχείς ανατροπές. Και όλα καθορίζονται τελικά από το μεγάλο δίλημμα: μπροστά στην φρίκη του φόνου ενός παιδιού, ποια τιμωρία είναι δίκαιη και ηθική, ποιος μπορεί να γλιτώσει από τον θείο και τον ανθρώπινο νόμο...

Πρωταγωνιστούν:

Κάτια Δανδουλάκη Δάνης Κατρανίδης Τάσος Χαλκιάς Ταμίλα Κουλίεβα Τάνια Τρύπη Τάκης Παπαματθαίου Σόλων Τσούνης Έρρικα Μπίγιου Λευτέρης Ζαμπετάκης Μάρω Κοντού

 

Συντελεστές:

Απόδοση: Ολυμπία Σκορδίλη Σκηνοθεσία : Αντώνης Καλογρίδης Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς, Μαίρη Τσαγκάρη Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος Video Design- Προβολές: Κάρολος Πορφύρης Μουσική: Αντώνης Παπακωνσταντίνου

 

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!


 


 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

«Βίρα τις άγκυρες» των Θανάση Παπαθ...

ΘΕΑΤΡΟ

Η Σταχτοπούτα επιστρέφει στο Christ...

ΘΕΑΤΡΟ

Moving Shadows – Χορός στη Σκιά “Ou...

ΘΕΑΤΡΟ
Παραστάσεις έως τις 28 Απριλίου!

ΠΛΑΤΟΝΟΦ | ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΘΕΑΤΡΟ