LISTEN LIVE
14195f9a3345ec8b9e6cdcdbfb7ebc5f
14195f9a3345ec8b9e6cdcdbfb7ebc5f
Παρασκευή 28 Ιανουαρίου
ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ | SEXY LAUNDRY

 

Ο Δίεση 101,3 παρουσιάζει τo πολυβραβευμένο έργο «Sexy Laundry», σε μία Βραδιά για τους ακροατές. Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, στις 21.00, στο θέατρο Κάππα (Κυψέλης 2).

 

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ενώνονται με τα «δεσμά του γάμου» στο θέατρο ΚΑΠΠΑ. Συναντιούνται, για πρώτη φορά μαζί , επί σκηνής, με αφορμή την τρυφερή κωμωδία της Μισέλ Ριμλ,«Sexy Laundry», που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

 

‘Ενα μεσήλικο ζευγάρι, ο Λάρι και η ‘Αλις, μετά από 25 χρόνια γάμου, 3 παιδιά, λίγα παχάκια, oλίγη φαλακρίτσα, πολλή γκρίνια, πολλή ανασφάλεια, πολλή αγάπη και λίγο sex, αποφασίζουν να αναθερμάνουν τη σχέση τους.

Νοικιάζουν ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και με ένα εγχειρίδιο του σεξ για αρχαρίους προσπαθούν να αναζωογονήσουν την ερωτική τους ζωή και να αναθερμάνουν το αρχικό τους πάθος.

Θ´ αφήσουμε τη συνήθεια να μας βγάλει στα βράχια ή να πάρουν το τιμόνι τα αισθήματα;

Μήπως είναι πια αργά;

Ή μήπως να το ξαναπάρουμε απ’ την αρχή;

 

Μία συγκινητική, όσο και ξεκαρδιστική κωμωδία, που έχουν παρακολουθήσει εκατομμύρια θεατές σε πάνω από 20 χώρες, ανά τον κόσμο, ενώ έχει αποσπάσει βραβεία και διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς, παγκοσμίως.

 

 

ΗΘΟΠΟΙΟΙ

 

Σπύρος Παπαδόπουλος- Δάφνη Λαμπρόγιαννη

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

 

Σκηνοθεσία: Σπύρος Παπαδόπουλος

Μετάφραση: Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Σκηνικά - Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη

Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας

Μουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσος

 

***Η είσοδος στο θέατρο Κάππα επιτρέπεται μόνο σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έντυπη μορφή, είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του θεατή. Οι ανήλικοι από τεσσάρων 4 έως 17 ετών, δύνανται να προσκομίζουν self-test, 24 ωρών. ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ!

 

 

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ΄ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

«Βίρα τις άγκυρες» των Θανάση Παπαθ...

ΘΕΑΤΡΟ

Η Σταχτοπούτα επιστρέφει στο Christ...

ΘΕΑΤΡΟ

Moving Shadows – Χορός στη Σκιά “Ou...

ΘΕΑΤΡΟ
Παραστάσεις έως τις 28 Απριλίου!

ΠΛΑΤΟΝΟΦ | ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΘΕΑΤΡΟ