LISTEN LIVE
toy-antigrafo-toy-antigrafo-toy-anwnymo-1920-times-1080-px-1
toy-antigrafo-toy-antigrafo-toy-anwnymo-1920-times-1080-px-1
Σάββατο 29 Οκτωβρίου
ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ | ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ

 

ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΔΙΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 παρουσιάζει το βραβευμένο έργο του Γιάννη Τσίρου, «ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ», σε μία βραδιά αποκλειστικά για τους ακροατές του. Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης (Παπαδιαμαντοπούλου 4).

 

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος σκηνοθετεί, μέσα από μία νέα ματιά, το έργο του Γιάννη Τσίρου, «ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ» που βραβεύθηκε με το βραβείο Δραματουργίας Κάρολος Κουν, το 2010.

Όταν η νεαρή Άννα συλλαμβάνεται για μια μικροκλοπή, ο παππούς της θα κινήσει γη και ουρανό για να τη βοηθήσει. Η κατηγορία όμως που την βαραίνει είναι αδιαπραγμάτευτη. Αντίσταση κατά της αρχής. Και τότε ένας ολόκληρος κρατικός μηχανισμός μπαίνει σε λειτουργία για την αντιμετώπιση του «κακουργήματος». Το αστυνομικό όργανο, άκαμπτο, εφαρμόζει το νόμο, ο νομοθέτης αποποιείται τις προσωπικές του σχέσεις με τον παραβάτη, ο δικαστής τηρεί τις δέουσες αποστάσεις. Μόνο ο δημοσιογράφος αναζητά «δικαίωση» για τον αδύναμο. Τότε η τηλεοπτική δημοσιοποίηση, γίνεται το έσχατο καταφύγιό του παραβάτη έτοιμο να τον κατασπαράξει.

Μια σπουδή στην αδυναμία και το απύθμενο χάος των Αρχών και του Νόμου, σε μια κοινωνία που αγγίζει τα όρια του παραλογισμού και ο κοινωνικά αδύναμος είναι καταδικασμένος στη μοίρα του.

 

Συντελεστές:

Συγγραφέας: Γιάννης Τσίρος

Σκηνοθεσία: Γιώργος Πυρπασόπουλος

 

Παίζουν:

Μαρία Κατσανδρή

Χρήστος Σαπουτζής

Πανάγος Ιωακείμ

Ναταλία Σουίφτ

 

Σκηνικά - Κοστούμια: Άννα Ζούλια

Φωτισμοί: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου

 

 

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΑΤ...

ΘΕΑΤΡΟ
Του Λάνφορντ Γουίλσον Σκηνοθεσία Νάντια Κοντο...

Burn this

ΘΕΑΤΡΟ

Καρδιά του Σκύλου

ΘΕΑΤΡΟ
ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ

Happy Ντεθ Day Μια «μεταφυσική» κωμ...

ΘΕΑΤΡΟ